Slika

Uslovi korišćenja


Ovi Uslovi korišćenja važe za vebsajt Tradicionalna astrologija (www.tradicionalnaastrologija.com). Ukoliko koristite ovaj vebsajt, smatra se da prihvatate ove Uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove Uslove korišćenja, molimo vas da ne koristite ovaj vebsajt.

Nije dozvoljeno koristiti ovaj vebsajt, odnosno pojedine sadržaje na njemu, na način koji je zabranjen zakonom ili ovim Uslovima korišćenja.

Nije dozvoljeno preuzimati, kopirati, prevoditi i javno objavljivati sadržaje koji se nalaze na ovom sajtu, osim astroloških tekstova čiji su naslovi navedeni na stranici "Tekstovi" ovog vebsajta.

Astrološke tekstove objavljene na ovom sajtu, ili delove ovih tekstova, možete preuzimati, prevoditi i javno objavljivati isključivo pod sledećim uslovima:

  • mora biti navedeno puno ime i prezime autora teksta, ili pseudonim koji je autor upotrebio
  • mora biti navedena URL adresa do stranice sa koje je tekst preuzet, ili do početne stranice ovog sajta
  • preuzeti tekst, ili deo teksta, nije dozvoljeno menjati, osim u smislu prevođenja na drugi jezik

Verujemo da je poštovanje ovih Uslova korišćenja minimalan napor za sve koji bi želeli da preuzimaju i objavljuju astrološke tekstove koji su objavljeni na ovom sajtu i zahvaljujemo vam se na poštovanju koje ukazujete za trud autora koji je učinjen prilikom izrade tekstova i celokupnog sajta.

"Fizika bez astrologije je poput lampe bez ulja."

(Nikolas Kalpeper, engleski lekar, herbalista i astrolog)