Pod uslovom da se zaista poznaju i da su u vezi jer postoji preduslov poklapanja ciklusa u relevantnom trenutku vremena.
Ovde ima dosta fajterskog. U musko-zenskim odnosima fajtersko moze biti i znak velike, pocetne zaljubljenosti. Dakle, jednako animozitet i ljubav. U njenom natalu muskarac je simbolizovan lunarno-marsijanskim principom zbog dsc i SO u Ca, te MA u solarnom znaku. Ne radim sada tacke, one su veoma vazne, ne mogu, zurim da nesto zavrsim. On u natalu ima asc u znaku lunarne egzaltacije i MO 90 MA te odgovara njenom tipu muskarca, njenom muskom principu.
Ona se ssamo delimicno uklapa u njegov profil jer on ima MO u VE znaku i VE na dsc, a ona vladara asc u konjunkciji sa VE. Ipak, nedostaje joj solarni kvalitet u licnosti kako bi se do kraja uklopila u obrazac njegove anime (njegova VE je spaljena).
Dodekatemorija njenog asc pada tacno u njegovu 7. kucu, na njegovu VE i ovo je veoma vazno te pojacava prepoznavanje na polnom planu. Antiscija njegovog MO je na njenom, sve super da nema i tog MA tu, to ne valja, unosi nemir, nesklad, prepirke i svadje. Sad' detaljnije bih morala da uradim njegov natal, ali na prvu loptu on mi deluje vrlo nestabilno, da ne kazem svalerski jer mu je vladar u 7. kuci, a MO na asc 90 MA. Ovaj MA mu dodje nosilac ponasanja pa ga MA u Le dosta opisuje. Na koji se nacin taj MA manifestovao, ne znam. Mozda je sam violentan, mozda su prema njemu takvi, ali ne volim ovo da vidim, ne volim malefike u bliskoj vezi sa svetlima na uglu. U 5. kuci, kod zena, redovno pobacaji, kod muskih ko zna. To je VE kuca pa ponovo imamo znake promiskuiteta.
Sve bi mi ovde bilo ok da nema ta dva MA u vezi sa svetlima. To je negde glavni potpis ovod odnosa. MA-MO napeti odnos preko fiksnih kvaliteta. Peta kuca moze imati veze sa decom i ne mora. Mozda bi se dobro slagali da zajedno nesto preduzimaju, imaju zajednicki, eksterni cilj, ali intimno, posle pocetnog zanosa idu veliki problemi i izazovi. On je nagao ili je poslom izlozen riziku pa to moze biti izvor nestabilnosti. Antiscija njegovog asc pada na MA. Sta zakljuciti o coveku sa MA na asc u zverskom Le i MO sa ugla 90 MA. On se, zaista, uklapa u njen natal, ali sta ona moze ocekivati sa takvim aspektima. Ona ima VE na asc, dosta lepo, zenstveno i ovo ide sa njegovom konjunkcijom MA i asc. Na prvi pogled deluju idealno. Velika privlacnost, velika zaljubljenost i potom fajt, trpljenje, raskidi, napetosti, kucne bitke, njegova svaleracija...On mi je nakako problematican, a ona ima marsijansku 7. kucu.
Nemaju direktne veze licnih faktora s tim sto se asc slazu po elementu, SO se veoma lepo slazu, MO, takodje, zbog antiscijske konjunkcije, ali problem ostaje taj i takav MA i ovog utiska ne mogu da se oslobodim. Prosto, kako ona nosi u svom zivotu tog MA uz MO u 7. ne bih rekla da je to dobra stvar za brak. Interesantno je da i njegov asc antiscijom stoji u njenoj 7. i obratno. Nisam ni fortune pogledala, neka neko drugi to uradi.
Sve ovo pod uslovom da se radi o ostvarenom musko-zenskom odnosu, a ne necem drugom. Sve se u kontekstu mora tumaciti.