Mundani ciklusi

• 362 Odgovora
  • 199837 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Mundani ciklusi
« Odgovor #225 poslato: April 25, 2013, 12:12:35 pre podne »
Amerima vrlo interesantno vec i pocelo na kraju prethodnog MA ciklusa te traje jos i trajace do izlaska na pocetku Ge posle cega ce da uzme novi neki pravac i silinu. Evo, nove nesrece, petoro u Ilinoisu pobijeno, neki ludak, nisam ni citala, skidam samo naslove. Kada MA ciklus pocne oko opozicije sa SA, ludaci se ohrabre i osile.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #226 poslato: April 25, 2013, 07:49:04 pre podne »
Pa nema šta da kontroliše tu opoziciju. JU ne vidi ni jednog malefika, a i da vidi malo je i sam očukan. VE jeste u istom znaku sa MA ali je tu sad SO koje poprilično zaslepljuje stvari.

"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #227 poslato: April 26, 2013, 12:08:39 posle podne »
Evo ga Marsov sinod na delu, taman da se završi jedna stvar, kd priča o referendumu.....
Što prosto kad može komplikovano

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #228 poslato: April 26, 2013, 12:22:54 posle podne »
Referendum je manji problem u celoj situaciji, mada se Vlada sasvim solidno odrzava zahvaljujuci jakom horoskopu prethodne konjunkcije malefika.

U Rusiji izgoreli silni ljudi u nekoj bolnici. Prilicno bukvalna simbolika spaljenog MA.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #229 poslato: April 26, 2013, 01:37:09 posle podne »
Ma referendum je samo izraz nestabilnosti situacije, tu nešto takođe gori, samo se još ne vidi.
Ovo u Rusiji je baš grozno, u Peruu spalili živo dete neki sektaši.....

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #230 poslato: April 26, 2013, 02:14:33 posle podne »
Kultasi, satanisti, sta drugo. Ima ih podosta tamo. Vesticarenja, miks paganije i hriscanstva. Secam se i Frolijevog horarnog pitanja iz Brazila o krivici nekih "vestica" u vezi sa smrcu decaka.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #231 poslato: April 26, 2013, 07:21:59 posle podne »
Da se vratim na naše "Bure Baruta"
dva interesantna linka
http://www.tanjug.rs/novosti/84911/kroford--sporazum-ne-donosi-kosovu-nikakva-bitnija-priznanja.htm
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/.html
Englezi su se umešali opet, ili se tačnije nikad nisu ni sklonili odavde. Tvrdim na osnovu mundanih posmatranja, i predstojeće konjunkcije hronokratora da će London odigrati Balkanski gambit i žrtvovati mir u Evropi zaraad svog prosperiteta. Kameron je veeć najavio napuštanje Eu, a takođe je spreman i da nahuška Ruse na Nemce.....pa da vidimo ko će biti brži, balkanci ili braća Ruje

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #232 poslato: Jun 02, 2013, 10:22:03 posle podne »
Secas se Miki jednog mog komentara na tvom volu na fb-u, a u vezi sa sinodickim konjunkcijama (pisao si o MA novom ciklusu), kada sam rekla da je ulazak MA u SO orbis na kraju ciklusa (gubitak vidljivosti) jednako opasan kao i prvi izlazak posle pocetka novog ciklusa. Upravo se ovih dana MA u zoru zasijava na istoku i imamo nemire u Turskoj. Kazu da su vrlo intenzivni. Sta stoji iza toga, ko ce ga znati, mozda Erdogana ruse jer se nije podmetnuo u ratu u Siriji, ne znam, manje i bitno, ali cinjenica je da se tamo zatalasalo sa MA orjentalnim ciklusom dok smo u fazi MA zalaska imali seriju ludaka ovde i u svetu, Boston, teksasku eksploziju u jos ponesto. Takodje, i Svedska malo drma, za te krajeve retka stvar.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #233 poslato: Jun 03, 2013, 04:44:56 posle podne »
Veća mi je zagonetka Švedska od Turske.
Jasan je plan da se homogenuzuje islam, zato je izvedeno arapsko proleće, i zato se ide na Siriju i Iran. Turska je samo naizgled zaštićena, jer i ona mora u radikalni islamistički paket.
No, kako to obično biva, planete pokažu sve, samo je pitanje vidimo li to i mi.
Sećaš se i Južne Amerike, ukazivalo se problematično dešavanje, čekali smo prevrat, kad Čavez ode vrlo brzo. Planete su ukazale, ali smo stereotipno mislili.
Tako i ovde, planete su jasne, ali smo malo pažnje posvetili Turskoj jer je tretiramo kao završenu priču, ali.....

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #234 poslato: Jun 03, 2013, 07:49:52 posle podne »
Koliko se secam, nismo nigde posebno ni ciljali, samo smo periode odredjivali u vezi sa MA ciklusom. Svdeska je prilicno jasna jer je MA na mc-u ingresa 90 MO u stepenskoj separaciji (poslednji MO aspekt) i stvar se pokazuje u vreme orjentalnog uzdizanja MA. Stvar druge logike je zasto nismo rekli Svedska, a zasto bi i rekli kada niko od nas ne provlaci kroz cikluse sve drzave ovog sveta, to je vec zadatak "nacionalnih" astrologa, ne svih astrologa. Super je i sto se period naciljao. Karta za Ankaru je manje markantna od stokholmske, ali i tu je MA kod mc-a na 90 od MO. Naravno, trebalo bi i poslednji sizigijum uraditi pa ukrstiti sa relvenantim prvim ingresom za Republiku Tursku, ali ko ce to.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #235 poslato: Jun 03, 2013, 08:43:01 posle podne »
Švedska je mundano neinteresantna još od kako je Petar Veliki nabio nogom u dupe Čarlsa/Karla XII.
Turska je nešto drugo, u svakoj Evro-Aziskoj čorbi mirođija. Uostalom plan o osnivanju pan-Turske imperije nije neka novost. Od Ujgurske oblasti u Kini do Trakije treba da se povežu Turske nacije. Na putu im stoji Iran, ali i alavitska Sirija, i tu je i puklo.
Ne znam ima li u Turskoj i Švedskoj ozbiljnih astrologa koji se služe alatima kojima i mi radimo. Ako ima prepreka je jezik, posebno za Tursku, jer Švedi odlično vladaju engleskim.
Moraću da pretražim net.
Tursku vredi pratiti jer su bacili oko na Balkan ponovo. Sećam se onog ciganina što im vodi diplomatiju kad je rekao da su oni na Balkan došli još na konjima. Da sam znao , mogao sam da mu pošaljem nek slike glava koje se suše okačene za perčine na crnogorskim kućama, eto tek da zna gde su mu zagubljeni jahači........

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #236 poslato: Jun 04, 2013, 05:24:14 posle podne »
Ne znam, meni ovo lici na isto ono arapsko prolece koje vec trecu godinu zaredom kosi islamski deo sveta. Mislim da su Turci dosli na red, a mislili su da nece jer su saveznici. I Tunis je pa je pukao. Krenuli su na devastaciju kako bi u haosu kontrolisali bolje. Nema sta. Sirija im je zapela, ali i to ce okoncati verovatno. Ne zuri im se nikuda. Verovatno ce se sada ovo i smiriti, ali ce sigurno biti nastavljeno u nekoj buducnosti i nisam vise sigurna da to ima veze sa rezimima. Nema, ima veze sa islamom. Uostalom, strateija "mirnog ratovanja" prethodila je dolasku Obame na vlast. O tome se pisalo i pricalo, postoji i dokument koji je poznat politikoloskoj javnosti, ali mu se naslova ne secam. Otprilike ide ovako kako izgleda na terenu. Toboze neke demokratske pobune koje nikada ne okoncavaju i pretvaraju se u svoju suprotnost. Rezimi se sklanjaju sa svakojakim opravdanjima, a na njihovo mesto vise ne dolazi nista sto iole lici na jedan od tri pravna kriterijuma za odredjivanje drzave, a to je vlast. Ostaje stanovnisto i teritorija, ali i to je pitanje kada ce se rastociti. Urusavaju i slabe vlasti u islamskim drzavama. Sta je naredni korak, videcemo. Moguce da ce u Turskoj u nekoj perspektivi biti instaliran osvajacki model, ali mi je tesko da to prepoznam sada i to ce biti samo zbog Rusije, ali ne dok je Obama na vlasti jer je on prilicno jasan bio u kategorisanju americkih neprijatelja. Turci jesu alavi kao i sve velike nacije i jesu ponovo ogladneli prema nasim prostorima, to je i javno proklamovana stvar, ali se cini da ih je "neko" navukao na suvu kaldrmu.

*

Van mreže mina

• 192
« Odgovor #237 poslato: Jun 05, 2013, 12:06:31 pre podne »
WW3 o cemu dalje pricati...sve je uvertira...Obama ce biti 'proslost' za nastupajuce v(b)reme...zivi bili pa videli...a ionako po svemu iscitanom treba da se ruska zastava vijori "na Stambolu na Bosforu"...pa posto cemo biti 'svedoci vremena'...imacemo o cemu 'mundano - ne mundano' da razgovaramo...

Sve ce se zbiti sto se zbiti mora...zapisano 'u zvezdama' ko ume da procita odlicno....ko ne ...samo ce se 'cudom cuditi'...a sve je davno 'proreceno..

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #238 poslato: Jun 05, 2013, 10:49:35 pre podne »
Anonimni kapital upravlja svetom. Tako i Turskom, vlo lako može da im se oklizne ekonomski sunovrat i eto islama u najradikalnijoj formi. Na ove krajeve su usmereni odavno. To potvrđuje i velika umešanost Azerbejdžana u naša posla, investicije i slično. Azerbejdžan je rezervna država Turaka, i jedan od kamena temeljaca pan Turske imperije.
Zapad, odnosno osovina London-Vašington kontroliše islam, i podstiče pobune, ratove i ostalo. Njihova ekonomija od toga živi.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #239 poslato: Jun 10, 2013, 09:52:17 posle podne »
Evo i događaji koje je najavila karta Marsovog sinoda; U siriji čišćenje uporišta NATO plaćenika
http://www.vaseljenska.com/svet/zavrsnica-sirijskog-rata-vojska-krenula-u-operaciju-severna-oluja/