Dok kod Mine je situacija bila drastičnija i to je više nas njoj govorilo..
Natasa je napisala sjajan post i Tanja se nadovezala. Moje iskustvo to potvrdjuje ne sada i ne unazad par godina vec oduvek. Dakle, pitanje 'braka' je kod mene bilo aktuelno od svoje rane mladosti, u tom periodu me je i sama astrologija zainteresovala, doduse Dupor pa modernjaci, isla kod raznih na tumacenja, pocela sama da citam cak i tumacim, manje vise razne 'gatare' sto posle odlaska oca deteta, sto posle one 'operacije raka'. Dakle 2x sam najbukvalnije ponovila ISTU PRICU. (retro jel'te) i opet dosla do istog zakljucka. Cak sam sama sebi 'stelovala' sat kad cu se onda udati jer je to bio datum onomad...pa se opet razvela...a verovala...hocu reci laicki znala laicki i prosla.
Tako da i sami horarci koliko god se obistinjivali nazalost su bili plod opet istog ...hocu pa hocu...u pokusaju demantovanja samih horaraca pravila u medjuvremenu iskorake i opet nista...
Odavno ne gledam drugima, jer ne smem, to sto sebi dajem da se gleda je zbog licnog mazohizma ocito koji imam pa 'potvrdjujem' drugi ili ja - eto vidis da si maler po tom pitanju.
Sve je to greska. Skupo placena doduse. Ionako smatram da vrlo intuitivno svi mi osetimo tok dogadjaja. Sto se vise razbistrava taj nas um i racio kao i strasti i emocije ostaje unutrasnje culo koji vodi.
Npr. od silnih dobrih godina ne samo u tematici braka, pa evo i ova solarna sa silnim Marsom ...ja sam bez posla, ugasila firmu, nema puno akcije osim ako se stan konacno ne proda pa eto neka akcija. Uglavnom nista. A toliko se 'prognoziralo' ili nije prognoziralo. Zivot sam po sebi pise to sto je naumio. Retroaktivno se da objasniti mnogo toga i simbolikom i stvarnim povezivanjem. Unapred tesko. Ubosti ponesto da, ali skroz sumnjam. I zato je data samo 'upucenima'. I zbog toga i jeste okultizam kako ezoterijski tako i egzoterijski.
Sto se tice boldovanog 'nuznost' 'dostojnog' 'prihvatanja ispravnog' itd...cista teoloska postavka takodje. Logicno. Sve je poteklo od istog. Gospoda. Nema tu puno mudrosti. Zato i ne treba posto poto kao sto je moja malenkost pokusavala na silu. Nedostojna, neupucena sa dozom nepomirenja i nepomirljivosti.