Pa da, slažem se definitivno. Ne znam dal baš može da pokvari realizacije, ali definitivno prečesto traženje ezoterijskih odgovora (ne samo od astrologa već ostalih tumača) može da navede osobu da malo izgubi pojam o sebi..
Ne valja ni za nas što ne gledamo, pa slučajno dok radimo nešto drugo pronađemo nešto kod nas ili nama bliskih što nismo ni želeli da znamo..
A ne znam da li sam pominjala primer, nešto mi se čini da jesam..moja drugarica modernista..dugo je sama. Negde prošle godine sam ja počela da koristim profekcije pa sam i njoj pokazala..i bilo je dosta pokazatelja po drugim metodama za ljubavnu vezu..i tako malo- malo je ona gledala, malo ja.. i ispalo je da bukvalno pratimo svaki korak..pa se to onda prenelo i na realni život, jer bilo gde da treba da ide nekoliko drugarica očekuje bukvalno da se svakog časa nešto desi, pa je pratimo sa gomilom želja da upozna nekog baš tu..i tako prođe godina, ništa baš se nije desilo...preforsiranje u svakom smislu..i ona se preforsirala i okolina iz silne želje da joj se nešto desi u životu..
Ja sebi sad u suštini pratim profekcije i solar..jer nisam još najbolje ukačila šta i kako pokreće planete iz solara..da li profekcijska podela na 13 mesečnih perioda, da li profekciono progresivni asc i planete sa kojima dolazi u dodir.
I pomno pratim sekundarne sada, jer sam pomerila vreme rođenja ranije, pa kako progresivni Mesec dolazi na natalnu Fortunu uskoro, očekujem neki događaj koji će mi pomoći u rektifikaciji. Tako da bar jednom u dve nedelje se setim da pogledam kakvo je stanje, što i mislim da je prečesto u slučaju da se ne gleda taj tehnički deo već da se želi neka stvar pa se gleda kada će da se pojavi.
A što se tiče nekih baš bitnih pitanja tipa da li ću imati neki ok posao, da li ću se udati, da li ću imati dece, ja to ne smem da postavim..ni sebi a ni ovako nekom drugom tumaču..prosto ne želim baš zbog tog nekog upliva neke energije..možda nekad postavim ako mi bude bitno u tom trenutku..ali ovako da se redovno time bavim ne smem, niti želim.
Obožavam one koji kada me upoznaju i saznaju da se time bavim kažu: Blago tebi ti sve znaš šta će da ti se desi.

Jeste nemam druga posla, mislim da ljudi uopšte ne znaju koliko je nekako teško da se sve to poveže...ja sam čak pravila jednu tabelu svojih svih direkcija i tako upisujem u nju i računam dva dana, a na kraju kada treba da skupim to u sintezu tu već odlutam i ne mogu da se usredsredim kao što bih nekom drugom..
I da, nešto sam primetila kako mi je počeo Sa povratak nešto sve što sebi vidim ili najbližoj okolini nekad kreće tako da me plaši..nekad utiče na mene i po par dana, što ranije nije bio slučaj, čini mi se..
Recimo prošle godine deda je zakazao neku operaciju baš na dan mog Sa povratka...i dok taj dan nije prošao i te operacije na kraju nije ni bilo, ja sam bila poprilično anksiozna jer sam očekivala ne znam šta strašno..zato što je baš tog datuma bilo zakazano..