Neces verovati, ali kada sam upisala fakultet ( a upisala sam sa 30 godina ) sve vreme mi je zvocao, kako zapostavljam i kucu i svoje obaveze, jer samo mnogo vremena provodila u ucenju. A ja jesam takav tip, sva se predam tome sto ucim, i strasno me pokrece kada nesto istrazujem. Zavrsila sam sa najvecim prosekom, uspela da nadjem posao u roku od par meseci nakon diplomiranja...a recimo, astrologiju sam krisom izucavala. Strasno mu je smetalo sto provodim vreme na kompu, jer ko zna sta ja tamo radim, a on nije znao nista osim da pusti CD i slusa muziku!? Krisom sam skidala astroloske tekstove i citala, da on ne zna. Mrzeo je sto mene to zanima! Neverovatno...
CitatZašto samo na njegovo, kad nju delje neki bivši košarkaš? Nego tikava će da pukne kad jedno od njih uhvati ono drugi u kući na gomiliMa daj bre...ne preteruj sada.Niti nju delje, niti on delje. A za cega ce ti zirant?
Zašto samo na njegovo, kad nju delje neki bivši košarkaš? Nego tikava će da pukne kad jedno od njih uhvati ono drugi u kući na gomili
Citat: alea April 09, 2013, 05:30:37 posle podneCitatZašto samo na njegovo, kad nju delje neki bivši košarkaš? Nego tikava će da pukne kad jedno od njih uhvati ono drugi u kući na gomiliMa daj bre...ne preteruj sada.Niti nju delje, niti on delje. A za cega ce ti zirant? Za pare [/size], al mi treba jedan idealista koji blanko garantuje za druge
VE-SA odnos je poseban faktor koji se uzima u obzir i to pozeljan faktor u sinastriji. Trigon i sekstil su ti koji se traze, moze i konjunkcija, ali ona dalje zavisi od stanja samih planeta u natalu. Opozicija ne valja ni po jednom osnovu, ali moze biti "ublazena" snaznim vezama luminara. Sta VE i SA rade u pojedinacnim natalima je od prve vaznosti. U kojim su kucama, kojim kucama vladaju..... Prosto, sama snaga te opizicije reci ce da li ce luminari nadjacati istu ili ne.