Dobro, a zasto to mislis?
Za početak zbog njenog vladara 7.polja
Njen vladar 7 p. verovao ili ne, opisuje njega bas takvog kakv jeste.
Ako cemo simbolicki, MA u Jarcu je izuzetno disciplinovana osoba, koja ume da nadje meru u svemu.
Verujem da mislis da je problem u tome sto je MA u pozudnom znaku i aspektovan od MO, a jos je tu i JU, pa pretpostavljam da mislis na njegovo svrljanje?
Koliko znam, preljube nema, doduse, jos je rano

ali ne zelim da im baksuziram...tek su 5 godina u braku.
Kao sto sam napisala, mislim da ova separacija MA od JU bas opisuje lepo njegovu promenu, transformaciju o kojoj mi je sam pricao. Kaze da je kao mladic bio "lud, pust" da je bio bas ono, on the ege, ali je uspeo da uspostavi apsolutnu diciplinu nad samim sobom. Neverovatno kakvu snagu volje ima i koliko uspeva sebe samog da disciplinuje i drzi pod kontrolom, pocevsi od fizickog aspekta.
Kad kazem da je disciplinovan, onda stvarno mislim tako. Njemu je osnovno da svaki dan, redovno, bez prekida i pauze, trenira, i odrzava fizicku snagu. Pri tome covek nije "bilder" vec trci, udara u dzakove, trenira neku borilacku vestinu, prati seminare, zdravo se hrani, i najvise na svetu voli njihovu devojcicu. Nisam jos srela oca koji je toliko brizan, koji zna i prica o deci sa zenama i u sve je upucen, do te mere da proverava da li je zena sve uradila sto se deteta tice ( mene bi to smorilo recimo ). Da li je primila vakcinu, kada, da li ima kvaran zub, da li je doruckovala...oko nje mu se sve vrti u zivotu.
Imamo slicna interesovanja, zanima ga ezoterija, recimo, on mi tumaci snove, ja njemu astrologiju...nebican je dosta.
Nahvalih ga, vidim, ali imam opravdanje, Strelac je kao i ja