Evo primera parova koji su u brakovima, za sada, srecnim

Zanimljivo je koliko se poklapanja moze videti.
On je ASC Devica, almuten ASC je ME u Strelcu u srcu SO a oba imaju jak kvadrat ka SA u Devici u njegovom 12 p.
Kada sam mu prvi put gledala kartu, prvo sto sam ga pitala je bilo, da li mu je otac tezak covek? I rekao je, DA, i to veoma, otac je pravi diktator, kaze cak i dan danas majci pridikuje, pazi gde ides, gledaj gde stajes, pazi sta radis...bukvalno ispiranje mozga. Za sebe samog kaze da ga je u mnogim stvarima sputavao, da i dan danas voli da im svima soli pamet i drzi predavanja.
Pomislila sam zbog ovog jakog kvadrata SA da je neki sadista u kuci, da je grub ili brutalan, ali, koliko ga poznajem, nije, ali trenira non-stop, fizicki je jako aktivan, i bavi se borilackim vestinama, a izmedju ostalog i boksom. Upravo je juce dosao sa sljivom na oku

Posao mu je: radnik obezbedjenja.
MO mu je veoma zanimljivo postavljen, tako da ja i ne znam gde da ga smestim. Na poslednjim je sekundama Vodolije i bukvalno mu je celo telo u Ribama.
Almuten 7. je MA u Strelcu, koji ima najvise bodova prema Morinusu ( ako je njegova racunica ispravna ) a time su mu almuteni 1. i 7. u istom znaku.

Ovo je njegova zena.

Sve vreme on govori da mu je zena Skorpija, kad ona, dupla Vaga.
Ali, sa SO na poslednjim sekundama Vage. Ovo je zanimljivo zato, sto se ovo njeno SO nalazi u egzaktnom trigonu sa njegovim MO koji je takodje i tamo i ovamo. :) Ona ima MO na ASC koji pravi 90MA0JU u Jarcu ( njegov MA almuten 7. opisuje zenu MA sa karakteristikama Strelca ili JU, a opet, VE mu je u Skorpiji, kao egzaltirani vladar 7 p. u Ribama ).
Almuteni njenog ASC su ME u Skorpiji i VE u Strelcu. ME u Skorpiji pada egzaktno na njegovu VE.
Njena VE, kao njen drugi almuten pada u Strelca, u znak njegvih almutena 1. i 7. kuce, i ima 120JU njegov, a njen MO0ASC u Vagi prave jako lep sekstil sa njegovim ME0SO0MA u Strelcu...
Njen almuten 7. je MA0JU u Jarcu, i opisuje muskarca kao veoma grubog, cvrstog, egzaltiranog, disciplinovanog Spartanca ( on sam za sebe kaze da je takav, i da voli sto ima tu Devicu u sebi koja ga je naucila disciplini, urednosti, pedantnosti, ali i tu svoju stranu Strelca koji ga je vodio u svakave dozivljaje, doduse i u neke ne bas narocito pozitivne. Zato, kaze i voli sto je kroz vreme uspeo da pronadje balans izmedju ove dve svoje prirode.) Po meni, bas se vidi povezanost ovo dvoje ljudi.
Po Ptolomeju, obostrano SO/MO u lepom aspektu, SO i SO se vide po znacima, njen MO0ASC padaju u njegovo 1 p. i to do 17* od njegovog ASC, a i jos jedna zanimljivost, dvanaestina njenog SO pada na njegov ASC. :)
Verovatno sam nesto i propustila...