Vezba cini majstora

• 483 Odgovora
  • 276511 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Vezba cini majstora
« Odgovor #120 poslato: Mart 12, 2013, 08:10:40 posle podne »
Sve sam ga ispitala. Kaze, nije kladjenje i izlistala mu varijante za sve tri situacije.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #121 poslato: Mart 16, 2013, 11:50:15 pre podne »
Pozdrav svima!
Znam da nije mesto za postavljanje licnih, horarnih pitanja, ali ja cu pokusati, pa ako je protivno pravilila, izvinjavam se i Natasi i svim clanovima.
Medjutim, pitanje mi je veoma vazno, jer sam u, cini mi se, najkompikovanijoj zivotnoj situaciji do sada.
Zaposlena sam i reklo bi se, imam dobar posao. Mnogi znaju, radim u banci,
Medjutim, suska se da se banci ne pise najbolje, ja vec dugo kuburim sa ovim radnim mestom, pokusavala sam da se prebacim u Bg, ali ni jedan moj mejl nije dobio odgovor, iako imam fino radno iskustvo i obrazovanje.
Spletom cudnih okolnosti ( ko bi rekao, u mom solaru JU kao vladar solarnog MC je u Blizancima u mom 12 p. a inace mi je JU almuten, natalno u Aq 60 SO0ASC u Strelcu ) i moj direktor je smenjen, spusten za jedno radno mesto nize, na kome se, najverovatnije nece zadrzati. Dobili smo novog direktora tj. direktoricu, i tako su promene pocele, i spletom okolnosti, ukazalo se radno mesto, meni za poziciju vise, ali ta pozicija je u sustini veliki korak napred u karijeri, jer omogucava i prosirenje radnog iskustva, a da ne govorim o tome da nosi i mnogo vecu platu ( sto je meni, ruku na srce trenutno najbitnije od svega, jer mi je materijalna situacija, nikad teza! ).

O ovome nisam jos nista pitala, ni svog direktora ni regionalnog, a imacu sansu da pricam i pitam vec od ponedeljka.
Lomim se i dvoumim, jer su naumili da prime nekoga na odredjeno na to mesto, a meni juce padne na pamet da pitam da meni daju to radno mesto, jer vec radim u banci i pola posla vec znam, samo sto bih morala daleko vise da ucim, jer mi je ta materija vecim delom nepoznata. Ali se jos uvek ustrucavam, u dilemi sam, htela sam da idem za Bg, ali od toga izgleda nema nista, jer mi se ni jedna sansa nije ukazala za ovih par meseci, dok se ovo namestilo samo od sebe.

Pitala bih znalce, da li vredi pitati i pokusati, ima li izgleda da bih dobila unapredjenje ako pokusam da izguram tu pricu i zagrizem?

Evo, ja cu postaviti kartu, ne znam kakva su ovde pravila:

« Poslednja izmena: Mart 16, 2013, 09:58:05 posle podne od strane alea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #122 poslato: Mart 16, 2013, 12:38:49 posle podne »
MO na juznom cvoru, u kuci nada i dobitaka, aplicira ka planetama na mc-u, ali problem ostaje spaljenost egzaltirane VE. Sve izgleda sjajno i dobro bi se ti u tom poslu snasla, lako bi sve naucila, ali sapljenost ukazuje na to da, ili neces biti primljena na to mesto koje mislis, vec neko drugo, ili da ce se pojaviti problemi poptpuno neocekivane prirode. Dispozitor planeta na mc-u i vladar 10. je losi JU u 12. znaku pa se ti problemi mogu ticati nekih podmetanja, necega sto ni izbliza ne mozes sada da prepoznas. Sve bi bilo ok da nema te spaljenosti. Spaljena planeta ne moze, najcesce, da ispuni obecano. Istina, VE nije vladar 10, ali se tamo nalazi i egzaltacijski vlada tim znakom. Porblem je u spaljenosti. Sve savresno, savrsena recpecija, kuce, dostojanstva, samo to SO kao da smeta, osim ako nema direktne veze sa opisom posla.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #123 poslato: Mart 16, 2013, 01:29:29 posle podne »
Ja sam razmisljala o tome sta bi te planete mogle predstavljati.
Palo mi je na pamet da je taj JU moj dosadasnji direktor, da bi ta VE mogla signifikovati novu direktoricu, koju je u stvari na tu poziciju doveo nas regionalni direktor, i ona je da ne kazem, prilicno opcinjena njim, u poslovnom smislu, a mozda je on upravo to SO0MC.
U ponedeljak cu bas imati priliku da razgovaram sa njim, i oni su oboje fini, ambiciozni, i sa njima imam super odnos. Doduse, imala sam korektan odnos i sa dosadasnjim direktorom, ali on je stvarno opisan tim JU, iako nije los covek, meni je stalno pravio zastoje i neke vrste spletki, mislim da je njegova zasluga sto za sve ove godine nisam ni napredovala, niti ikad dobila povecanje plate. On je tip coveka koji pliva i samo da se odrzava tu gde je, da se nista ne talasa...
Tu se zbunih, ako su sve te planete povezane sa 10 p. moji sefovi, JU preko vladarstva, VE kao egzaltirani vladar a SO jer je na samom MC, moji direktori, sta je onda opis, signifikator mog posla?
« Poslednja izmena: Mart 16, 2013, 01:31:52 posle podne od strane alea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #124 poslato: Mart 16, 2013, 01:37:39 posle podne »
SO moze biti tvoj nadredjeni, VE teze jer je inferiorna planeta. I inferiorna moze biti signifikator sefa, ali jedino ako dispozituje vladara 10. ili, u kontekstu pitanja o sefu kao takvom, stoji u 10 ili njome vlada ili je egzaltacioni vladar, sto je u ovom slucaju tako, ali to je na poslednjem mestu opcija u delineaciji. Tvoje se pitanje ticalo posla pa je VE direktnije za njega vezana, a SO kao univerzalni signifikator "prvih ljudi" uglavnom je lako dodeliti najvisem u hijerarhiji. Nizi u toj strukturi, u ovom slucaju, pripao bi ME, sve takvom kakav je jer on vlada znakom u kojem stoji prvi signifikator posla, JU. VE je moguce neka vrlo bliska zena glavnom coveku, ko zna, ne opterecuj se sada sa tim jer slika neba ima vrlo solidan kapacitet za ispunjenje. Ometajuci faktor je ta spaljenost, ali ko zna, mozda upravo ta spaljenost nosi neki skriveni smisao koji nam sada izmice. Ipak je VE egzaltirana na vrhu i u recepciji i primajucoj aplikaciji sa tvojim MO u srecnoj kuci. Idi i bori se za to.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #125 poslato: Mart 16, 2013, 02:30:23 posle podne »
Hvala na odgovoru. U svakom slucaju, sve ce se brzo resiti, jer je sve i ispalo neocekivano i iznenada, a ta pozicija mora da se popuni vrlo brzo.
Javljam feed!  :thumbsup:

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #126 poslato: Mart 17, 2013, 05:59:30 posle podne »

Favoritu se može dati Asc, pa bi onda Engleska bila SO, ali u VIII što nije baš lepa postavka. Jeste da VE kao vladarka MC-a aplicira SO i na taj način nagoveštava mogućnost pobede, ali tu se kao ometač javlja ME koji pre stiže do SO.
Nekako mi ovako posmatrana slika ne daje previše nade da će Engleska da zablista u završnoj utakmici.

Sa druge strane, SA je ugaon i njemu takođe aplicira VE, preko trigona, iako se partilno i tu meša ME. Ipak mundana pozicija je obično odlučivala oko toga ko će bolje da prođe, pa ako sam dobro postavila signifikatore onda Vels pobeđuje.

Predikcija ispravna Tanja, Vels je pobedio u finalu. Ova se karta, dakle, nije uklapala u moj izbor potvrde masovnog uverenja vec u regularna pravila 1. vs 7. Sve takav, r SA je bio dovoljan.
« Poslednja izmena: Mart 17, 2013, 06:01:41 posle podne od strane Natasa »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #127 poslato: Mart 19, 2013, 10:59:50 pre podne »
"Da li ce brat moje zene u zatvor?" Sinoc dobih ovo pitanje, ali detalje ne smem javno da iznosim. Radi se o privrednom kriminalu u potencijalu, afera je javne prirode, govorka se da idu neka hapsenja, ali covek koji pita ne zna koliko jeste ili nije zenin brat u sve upleten i kako ce proci na kraju, u konacnom ishodu.

18.3.2013. 22.05. Beograd

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #128 poslato: Mart 19, 2013, 11:24:59 pre podne »
Sa ovim sporim MO koji ide u 90 sa bulumentom u Ribama, hoće ali ne još

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #129 poslato: Mart 19, 2013, 12:55:58 posle podne »
Ako uzmemo vladara IX (ženin brat) onda, bogme, ova pozicija MO u VIII znaku i u kvadratu sa vladarom radikalne XII, a dispozitorom koji se nalazi veoma blizu IC-a (beše Lili pominjao i to vezano za zatvor?), hapšenje i tužbe su vrlo izvesne.

Međutim, ta VE je ujedno vladarka derivatne XI, a egzaltirana što bi išlo u prilog oslobađanja pojedinih optubi, ili relatvino brzi izlazak iz apsa. Doduše, VE je i spaljena vladarom derivatne II pa moguće da će biti tu plaćanja kaucija ili kvalitetnih advokata (ili i jedno i drugo  :hookah: )
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

« Odgovor #130 poslato: Mart 19, 2013, 01:14:48 posle podne »
Ja sam isto isla da je zenin brat vl. 9 i imala utisak da je on vec u pritvoru jer je smesten u 12. derivatnoj s tim da mu tamo i nije toliko lose jer mu merkur daje recepciju. Elem, isto pomislih da ce biti oslobodjen optuzbi jer ne aplicira vladaru 12. kuce ali me sada zbunila cinjenica da je Venera vladar 12. kuce same karte ?!? Tako da vec nisam sigurna sta bih rekla. Ako se vec odlucim da idem sve kroz drivatne onda mislim da on ocekuje pomoc nekih prijatelja koji su na visem polozaju od njega jer je Venera vl. derivatne 11. u konjukciji sa Suncem i da ce uspeti nekako da se izmigolji iako nece ici bas glatkoko jer aplicira preko kvadrata.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #131 poslato: Mart 19, 2013, 01:27:36 posle podne »
4,8,12. kuca, sve su u vezi sa nekim vrstama zatvaranja u TA izvorima, s tim sto je 4. vise vezana za zatocenistvo, 8. za privremeni pritvor, a 12. za zatvor posle sudske odluke, ali ima i drugacijih tumacenja pa je 4. to itd. da ne komplikujem. Ja koristim Regiomontanus sistem za horarne analize i MO je vec u 8. prema tim vrhovima, a covek je na slobodi i bez ijednog kontakta jos uvek od strane policije. VE je vladar 12. radikalne i ta aplikacija MO ka njoj je jednostavna stvar za zakljuciti na prvu loptu, ali tu imamo VE egzaltiranu i spaljenu u isto vreme. Sta bi to moglo da znaci? Egzaltacija je postavlja kao benefika, a benefik kao signifikator loseg, nezeljenog ishoda, uvek ublazava stvar pa je zatvor manje zatvor sto bi moglo da znaci da ce on kratko biti u pritvoru (8. kuca), egzaltirani vladar 12. i da protiv njega nece biti podignura optuznica. MO sledeci znak je domicil pa je i to pokazatelj neke sigurnije izvesnosti po njega. Takodje, pravilo je da spaljeni signifikator odbija svetlost aplicirajuce planete, negira ispunjenje. VE je ovde i spaljena pa joj i to oduzima u celovitosti ishoda i znacenja. Dispozitor VE je JU od koje se MO odvojio. JU je u znaku ME, a ME na ic. Moze biti da ce ga privesti zarad dobijanja nekih vaznih informacija protiv vecih, bitnijih igraca od njega, ne znam, tako sam nekako zakljucila. To potencijalno i delimicno odbijanje svetlosti od strane VE zbog spaljenosti mora biti pokazatelj necega sto se nece ispuniti do kraja, a to nesto tice se zatvora. Sve u svemu, zakljucak je da i ne, a to ima smisla samo u kontekstu pritvaranja, ne i optuznice.

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #132 poslato: Mart 19, 2013, 02:34:06 posle podne »
Slično sam i ja kontala pokušavajući da uklopim egzaltaciju i spaljenost, pa na kraju izvukoh neku od mogućih ideja  ;D
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #133 poslato: Mart 19, 2013, 03:08:16 posle podne »
  Moze biti da ce ga privesti zarad dobijanja nekih vaznih informacija protiv vecih, bitnijih igraca od njega, ne znam, tako sam nekako zakljucila. To potencijalno i delimicno odbijanje svetlosti od strane VE zbog spaljenosti mora biti pokazatelj necega sto se nece ispuniti do kraja, a to nesto tice se zatvora. Sve u svemu, zakljucak je da i ne, a to ima smisla samo u kontekstu pritvaranja, ne i optuznice.
Misliš da bude svedok saradnik?

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #134 poslato: Mart 19, 2013, 03:43:40 posle podne »
Tako nesto obzirom na njegovu poziciju u tom sistemu pod istragom.