Pozdrav svima!
Znam da nije mesto za postavljanje licnih, horarnih pitanja, ali ja cu pokusati, pa ako je protivno pravilila, izvinjavam se i Natasi i svim clanovima.
Medjutim, pitanje mi je veoma vazno, jer sam u, cini mi se, najkompikovanijoj zivotnoj situaciji do sada.
Zaposlena sam i reklo bi se, imam dobar posao. Mnogi znaju, radim u banci,
Medjutim, suska se da se banci ne pise najbolje, ja vec dugo kuburim sa ovim radnim mestom, pokusavala sam da se prebacim u Bg, ali ni jedan moj mejl nije dobio odgovor, iako imam fino radno iskustvo i obrazovanje.
Spletom cudnih okolnosti ( ko bi rekao, u mom solaru JU kao vladar solarnog MC je u Blizancima u mom 12 p. a inace mi je JU almuten, natalno u Aq 60 SO0ASC u Strelcu ) i moj direktor je smenjen, spusten za jedno radno mesto nize, na kome se, najverovatnije nece zadrzati. Dobili smo novog direktora tj. direktoricu, i tako su promene pocele, i spletom okolnosti, ukazalo se radno mesto, meni za poziciju vise, ali ta pozicija je u sustini veliki korak napred u karijeri, jer omogucava i prosirenje radnog iskustva, a da ne govorim o tome da nosi i mnogo vecu platu ( sto je meni, ruku na srce trenutno najbitnije od svega, jer mi je materijalna situacija, nikad teza! ).
O ovome nisam jos nista pitala, ni svog direktora ni regionalnog, a imacu sansu da pricam i pitam vec od ponedeljka.
Lomim se i dvoumim, jer su naumili da prime nekoga na odredjeno na to mesto, a meni juce padne na pamet da pitam da meni daju to radno mesto, jer vec radim u banci i pola posla vec znam, samo sto bih morala daleko vise da ucim, jer mi je ta materija vecim delom nepoznata. Ali se jos uvek ustrucavam, u dilemi sam, htela sam da idem za Bg, ali od toga izgleda nema nista, jer mi se ni jedna sansa nije ukazala za ovih par meseci, dok se ovo namestilo samo od sebe.
Pitala bih znalce, da li vredi pitati i pokusati, ima li izgleda da bih dobila unapredjenje ako pokusam da izguram tu pricu i zagrizem?
Evo, ja cu postaviti kartu, ne znam kakva su ovde pravila: