Nisam bas upucena o cemu se radi, ali vidim da se ovde svasta pisalo i desavalo! Zbunjena sam skroz, ali mogu da potvrdim da sam od Natase licno dobila tumacnje svog horara na pp, i to izuzetno precizno, detaljno i tacno, i sto je za mene kao ucenika najbitnije, sa objasnjenjem kako da se sama snadjem u takvoj vrsti pitanja za ubuduce!
Tako da, Natasa od mene ima sve pohvale i za strucnosti i nesebicno deljenje svog znanja!

( Toliko o tome, a kao i obicno, nemam pojma o cemu se radi ovde.

)
Nego, sto se horarca tice...
Taj njen ME nisam uspela da desifrujem jer je ona ponavljala da se trenutno ne lozi ni na holivudske glumce, kamoli nekog konkretnog, iz stvarnog zivota. naravno, mozda mi je nesto precutala. MO sledeci kontakt je sa vladarem asc, a to je prvi pokazatelj da prevare nema dok kardinalnost ukazuje na to da on itekako primecuje i druge cure i da mu je neka mozda i zapala za oko.
Ako bismo gledali njega kroz ASC, i izuzeli nju, onda bi mozda i imao smisla, jer bi on, kao VE "jurcao" za tim ME? A ME ima dostojanstvo tripliciteta na ASC?
Do perfekcije ce doci na nekih 17* Raka, kada ME potpuno uspori svoj hod.
Medjutim, kako je aplikacija jos uvek veca od 3* reklo bi se da prevare nije bilo. Verovatno i cinjenica sto MO kao njegov signifikator u ovim pitanjima, po pravilima druge delineacije, prvi aspekt pravi sa vladarem ASC, sto govori da je ipak usmeren na nju?