Karijera i posao u natalnoj karti

• 197 Odgovora
  • 153880 Pregleda
Re: Karijera i posao u natalnoj karti
« Odgovor #165 poslato: Septembar 27, 2013, 02:39:59 posle podne »
Mozda bi 4. kuca imala veze sa porodicnim biznisom. Tipa roditelji sa decom i tome slicno.

*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
« Odgovor #166 poslato: Septembar 27, 2013, 02:45:45 posle podne »
Moze, naravno, ono sa oca na sina. Nema dva ista primera. Evo karte zene koja vodi privatni posao manjeg obima.

18.5.1974. 18.10, Beograd, asc na 19. Sc.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

« Odgovor #167 poslato: Septembar 27, 2013, 03:13:15 posle podne »
Jel nesto za zene? Najbolja recepcija joj je izmedju Meseca i Marsa gde je Mars vl. Asc. Pa mi pada na pamet da posao ima veze sa Mo0Ve u mundanoj 5. Neki fitnes centar ili mozda neki ples. Mozda nakit ...

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #168 poslato: Septembar 27, 2013, 05:41:06 posle podne »
ME je u svom domicilu, i vladar je 10 p, u vazdusnom znaku, pa mozda ima neke veze sa nekim humanistickim naukama, ideje, novi trendovi, komunikacija, novine, edukacija... :confused:
U aplikacionom kvadratu je sa JU u 4 p. mozda i to daje odredjenu crtu tom privatnom poslu?
Nesto sam citala da JU vise daje i naginje duhovnosti, jos je u sedistu u Ribama a u ugaonoj je kuci i ima najjaci aspekt sa vladarom 10. Recepcija im je losa, pa pretpostavljam da joj je mozda to davalo neke pogresne odluke i poteze, ili lakomislenost, rastrosnost u poslu?
Hmm, da nije ova zena neki knjigovodja, neku knjigovodstvenu agenciju drzi ili tako nesto?
ME je u 8. znaku, a to bi bile tudje pare, tudji novac...

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #169 poslato: Septembar 27, 2013, 09:26:06 posle podne »
Sve sto ste rekle, astroloski se moze opravdati, ali ovde je u pitanju najobicnija i najcesca moguca stvar. Prodavnice siroke potrosnje. Pocelo je tako sto je malu prodavnicu u garazi vodio njen decko, ona se kasnije za njega udala i preuzela vodjenje tog posla i danas imaju dve povelike privatne samoposluge i veoma lepo zaradjuju. U ovoj slici neba, ME iz 10 u Ge (promet siroke potrosnje) preko antiscije na vladaru asc, MA. ME izlazi na zapadu i vlada 10. i cini se najznacajniji za pitanje ove vrste. alea je jednu stvar pogodila, a to je knjigovodstvo. Nema agenciju, ali je knjigovodja po struci i vodi sebi poslovne knjige.

« Odgovor #170 poslato: Septembar 28, 2013, 12:46:02 pre podne »
Ah , pa ja sam bas omasila :).

Elem gde nece dobro zaradjivati sa ugaonim Jupiterom vl. 2. kuce i to u domicilu. Ah da mi je jedan takav :).

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #171 poslato: Septembar 28, 2013, 10:14:55 pre podne »
Zaradjuje odlicno, ali zivi kao siromah. Oboje su skrti i oskudni u zivotnom stilu. Ne bi verovali kada bi videli na koji nacin funkcionise njen zivot. Nema dnevnog odmora, nema kontakata sa prijateljima, nema izlazaka, hobija, sredjivanja, o putovanjma da ne govorim, jedino slava kako to u Srbalja biva i deciji rodjendani, a i tada ona radi i samo radi. Najveca joj je radost jastuk na kraju dana, a i tu trci da ugrabi 7 sati sna.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #172 poslato: Septembar 28, 2013, 01:03:01 posle podne »
Da li mu to bese vladar ASC u padu, MA u Raku? Puno energije i truda...a nekako, meni sve sto je u Raku naginje skrtosti  ;D

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #173 poslato: Septembar 28, 2013, 01:13:04 posle podne »
Interesantno zapazanje, to za Ca. Ja, istini za volju, nisam sigurna da li je ona ta koja je skrta ili njen muz samo. On je to, svakako, ali ne mogu da zakljucim da li ona ide linijom manjeg otpora u cilju nesuprotstavljanja njemu i njegovoj izuzetno teskoj naravi, zarad mira u kuci, ili i ona ima to u sebi. Odnos je slozen i mislim da tu ima vise slojeva. SA, simbol skrtosti, deli dispoziciju sa vladarem asc dok dispozitor, MO stoji uz vladara 7. u MA znaku. On je prilicno grub, nervozan, napet covek, netolerantan i vanredno vredan i usmeren na zaradu. ME iz 8. sto je njegova 2. blisko aplicira ka VE, vladaru 7.
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2013, 01:15:24 posle podne od strane Natasa »

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #174 poslato: Oktobar 22, 2013, 10:00:42 pre podne »
Kako se gleda kafana, ugostiteljstvo kao privatni posao ili biznis? Da li kafana poda pod domen 5 kuce?

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #175 poslato: Oktobar 22, 2013, 10:05:25 pre podne »
Da. Moze i VE ka prirodni reprezent tog mundanog sektora.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #176 poslato: Oktobar 22, 2013, 11:27:28 pre podne »
Sta mislis Natasa, da li moja karta ima potencijal za bavljenje tim poslom? Moj partner i ja imamo neki  plan. Meni je MA i Ovan sada vladar godisnje profekcije koja je usla u moj 5 znak. A u narednom solaru ASC pada u Devicu na natalni MC gde pada i sol MA i cini 120 VE0VE u Jarcu iz 2 natala u 5 solsra. Na korak smo od toga ali mene kopkada li za to imam potencijala ili ne, ipak je to i neki rizik. Sta ti mislis?

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #177 poslato: Oktobar 22, 2013, 12:44:48 posle podne »
Kako bese tvoja karta izgleda?

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #178 poslato: Oktobar 22, 2013, 12:49:39 posle podne »
U potpisu mi je natalna karta.

Zanimljivo, 5 polje profekcije pada u Lava a pfocekciono SO i ASC uu Ovna u 5 natala, znaci SO dolazi u znak egzaltacije a ono mi je inace i almuten 5. Kuce.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #179 poslato: Oktobar 22, 2013, 12:53:07 posle podne »
Ne izgleda rdjavo, sto zbog tog SO na asc koje preko egzatacije dolazi iz 5, sto zbog MA u 5. koji preko dvanaestine pada na JU, tvog vladara i prvog benefika. MA jeste r sto nije dobro u mladim godinama, ali moze da se ispuni u drugoj polovini zivota. U mladosti bi verovatno propala u tom poslu brzo, sada to vec ima vise smisla.