Vezba cini majstora

• 483 Odgovora
  • 278807 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Vezba cini majstora
« Odgovor #405 poslato: Decembar 02, 2013, 10:55:25 pre podne »
Jedno sa feedback-om. "Kojeg je pola beba?", pita trudnica mene 27.9.2013. u 17.50. u Beogradu ( asc, 20 Pi).

Secate se ovog. Sve tri smo videle zensko, ginekolog rekao musko, danas 4D ultrazvuk, definitivno, zensko. Obicni ultrazvuk "pogresio", tacnije prvi ginekolog pogresio. Dakle, u pravu smo ovog puta bile.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

« Odgovor #406 poslato: Decembar 02, 2013, 02:30:49 posle podne »
He, eto :).

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #407 poslato: Decembar 28, 2013, 01:29:18 posle podne »
Hajde da se vratimo nasoj divinaciji. Moram da procistim dusu od kontakta sa naucnicima  :scared: Danas doslo pitanje u formi uspeha posla sa stranim partnerom koji drzi finansije, a distribuciju u Srbiji postavljac pitanja. Sta ce biti sa tim?

28.12.2013. 12.50 Beograd, asc 14 Ta.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #408 poslato: Decembar 28, 2013, 09:02:36 posle podne »
To je avansno puklo oko love, ali im niko nije rekao, te ajde objasni čoveku da pravi rezervnu varijantu.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #409 poslato: Decembar 28, 2013, 10:28:06 posle podne »
Explain  :smiley:

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #410 poslato: Decembar 29, 2013, 11:10:37 pre podne »
Rx Ve kao vladar asc-a(signifikator pitača), Mo na Via combusta(isto), bad omen sister
Da ne pominjem to štoo je :ME: spaljen. i što ga kvadrira obradovanoizgnani :MA: iz 6. kadentne kuće...pa mož misliti kakav je dogovor uopšte....Pa SA na uglu....
Zaglibili debelo, elem ovi trigoni i sekstili jesu neko vađenje, ali ni blizu onoga kako treba da bude

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #411 poslato: Decembar 29, 2013, 02:38:06 posle podne »
I ja malo da pročistim dušu... al od spavanja  :D

Stav mi se ne razlikuje previše od Mikijevog.
Retrogradni vladar Asc-a nije obećavajući faktor, mada se nalazi jako blizu MC-a i time je prilično naglašen. Ovo može biti i neka funcionalna postavka u smislu da je pitač već imao slična iskustva (sa inostranim finansijerima) pa je samim tim relativno pripremljen na razne varijante te ne bih očekivala potpuni fijasko. Ali, opet, teško da će pitač ovde proći preterano dobro kad je reč o njegoj zaradi jer je vladar II spaljen.
Pošto imamo tog inostranog partnera, njega bi možda mogli da posmatramo kroz VII kuću, posebno jer se tu smestio MO, a i SA (vladar MC koji je u IX znaku) i po svemu sudeći celokupan posao zavisi isključivo od njega. MA je prilično loše postavljen pa zato bi pitač trebalo da bude vrlo oprezan u dogovorima sa strancima. U krajnjoj liniji, MO se odvaja od ove konjunkcije SO-ME i ide ka retrogradnom JU koji je vladar VIII (II od VII) pa je moguće da će cela operacija teći samo u pravcu povraćaja novca koju stranci ulažu, bez mnogo profita.
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2013, 02:41:11 posle podne od strane Tanja »
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #412 poslato: Decembar 29, 2013, 04:45:06 posle podne »
Misliš, pranje love??

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #413 poslato: Decembar 30, 2013, 10:56:06 pre podne »
Nije mi pranje novca konkretno palo na pamet, iskreno, nego sam mislila da će celi posao biti takav da će stranci gledati da povrate uložen novac, a da neće imati mnogo toga da ostane pitaču... No, kad pomenu ovo sad, pa nije isključeno... Prilično mi je sumnjiv ovaj MA u VI...
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #414 poslato: Januar 30, 2014, 10:23:38 pre podne »
"Da li cu poloziti ispit?" Pita mene student 21.1.2014. u 13.43, asc na 28. Ge. Ispit je imao juce. Sta biste mu rekli?

« Odgovor #415 poslato: Januar 30, 2014, 11:04:41 pre podne »
Signifikator pitaca Me je pod suncevim zracima (15st) i u IX kuci pa bih ja rekla da je on u velikom strahu od tog ispita ili samog profesora (So) jer su mu kolege napricale (So vl III). Me je u dom. Sa i osim lica nema dignititeta u znaku u kojem je Sa ali antisticijama izmjenjuju mjesta. Sa i Me se gledaju preko kvadrata, Me je brz i direktan, krece se prema POF, vl. X je Ju koji je u term i licu Me i u svojoj egzaltaciji
pa bih zakljucila da ce ispit poloziti.

« Odgovor #416 poslato: Januar 30, 2014, 12:45:22 posle podne »
Ja dobih kartu sa Asc na 27*33' pa se tako Mc pada na poslednjem stepenu Vodolije. Merkur je tamo u triplicitetu ( doduse za nocne karte ali ipak ) i bezi od Sunca i uzasno je brz. Meni se cini da je on itekako spreman za ovaj ispit sto je pozitivna stvar. Fortuna maltene na samom Mc-u je takodje dobra stvar. Nije dobro to sto Merkur pravi seperaciju sa Saturnom a ne aplikaciju jer bi to znacilo kao da je ispit vec bio i da on sada eventualno ceka rezultate. Nije mi bas logicna ova slika.Ili je polagao vec taj ispit pa mu se nije dopala ocena jer Merkur ne daje recepciju Saturnu.Merkur aplicira Marsu ali kakvom Marsu, Marsu bez mogucnosti da pomogne jer je sam u losem stanju i pritom ne daje recepciju Merkuru. Nema aplikacije izmedju vladara 9/10 kuce sa Merkurom ali Mesec aplicira ovom Suncu koje je u znaku Vodolije doduse nema ni tu recepcije i Sunce je lose. sunce je vladar 3. kuce koja takodje moze da se gleda kao ispit pa mi nekako deluje kao da je moguce da ce ispit poloziti ali uz odredjene probleme ili ce biti nezadovoljan ocenom ili cime vec. Nekako nije jasna slika, ja bih kao kranji odgovor rekla da nece poloziti ili hoce uz probleme i mozda bude nezadovoljan na kraju.

« Odgovor #417 poslato: Januar 30, 2014, 01:11:02 posle podne »
Zar Me nije u aplikaciji ka Sa? Me je kod mene na 16st Vodolije dok je Sa na 21 st Sco
I MC mi je na 0.03 Riba

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #418 poslato: Januar 30, 2014, 01:23:30 posle podne »
U aplikaciji je sa SA, Lady je verovatno pogresila datum kada je ukucavala. Nebitno. Polozio je. Sta mislite koju je ocenu dobio? Mc je, inace, na samom pocetku Pi, ne kraju Aq.

« Odgovor #419 poslato: Januar 30, 2014, 01:33:12 posle podne »
Eh to ne znam kako se gleda, je l' kroz vl IV?