Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti

  • 118 Odgovora
  • 83817 Pregleda
*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« poslato: Novembar 28, 2012, 09:38:58 pre podne »
 Analiziranje fizičkog izgleda sa astrološkog aspekta na prvi pogled može delovati kao besmislica jer osoba čiji se natal tumači, vrlo često, sedi u istoj prostoriji sa astrologom, a i kada to nije slučaj, njen fizički izgled je, na neki posredan način, dostupan astrologu, bilo preko opisa koji astrolog dobije, bilo preko fotografije. Pa zašto onda uopšte ovo raditi, zašto tumačiti nešto što je tako očigledno? Dva su razloga za to. Prvi se tiče onoga što nazivamo "učenje kroz ličnu praksu", a drugi rektifikacije. Uočavanje specifičnosti jedne karte i njihovo povezivanje sa specifičnostima fizičkog izgleda najbolji je  način da se simbolika astroloških faktora razvije i razume u stvarnom životu jer fizički izgled je, uz temperament, možda najkonkretnija stvar koja se astrološki može najbolje objasniti i dokazati. Rektifikacija je drugi bitan razlog  jer je analiziranje fizičkog izgleda najpouzdaniji način da se ovoj rizičnoj metodi pristupi. Stari su astrolozi vrlo revnosno i precizno pristupali ovom delu analize natalne karte. Postojanje mnogih detaljnih i ponekad neobičnih i bizarnih tabela, koje su do detalja opisivale fizičke specifičnosti svakog zodijačkog stepena, govori u prilog značaja ovog, za mnoge nezanimljivog, postupka astrološke analize. Pravila za procenjivanje fizičkog izgleda su brojna, ali sva se zasnivaju na ascendentu, njegovom vladaru, terminu u koji ascendent pada i vrlo bliskim aspektima koje prema njemu prave planete. Ipak, pre nego sto se pristupi analizi ovih stvari, mora se dobro proceniti temperament jer se on uvek odražava na fizički izgled.

     Temperament je, u tom smislu, neka vrsta preduslova za pravilnu procenu fizičkog izgleda. Uopšteno rečeno, temeramenti daju sledeće karakteristike fizičkog izgleda. Kolerični ili vatreni temperament simbolizuje uspravne, vitke, energične, pokretne i muskulaturne fizionomije. Melanholičnu fizionomiju karakteriše vitkost i slaba muskulaturna osnova, sporo i tromo kretanje. Najoptimalniju i najlepšu fizionomiju simbolizuje vazduh i sangviničan temperament koji daje lepe i skladne proporcije, optimalan odnos izmedju visine i težine, pokretne i lepo oblikovane udove i, uopšte, dopadljiv i lep fizički izgled. Flegmatici su tromi, slabo pokretni, mekše muskulature, skloni zadržavanju tečnosti i gojenju. Kako kod većine ljudi temperament predstavlja kombinacija pojedinih tipova temperamenta, analiza fizičkog izgleda predstavlja nešto složeniji zadatak.

     Pored temperamenta od najvećeg značaja za procenu fizičkih karakteristika osobe je planeta koja blisko aspektuje (do 3 stepena od egzaktnosti) stepen ascendenta, ali se i ona mora kvalifikovati u odnosu na znak i poziciju prema Suncu. Ako dve planete blisko aspektuju ascendent, veći "uticaj" imaće ona koja je bliža egzaktnom aspektu i, ono sto je specifično, potpuno će "istisnuti" simboliku druge planete. Recimo, ako ascendent prima trigon od Merkura koji odstupa od egzaktnosti 3 stepena i sekstil od Venere u orbisu od 2 stepena, Venera će imati apsolutni primat u opisu fizčkog izgleda. Aspekti sa meridijanske ose, tzv. mundani aspekti, imaju naročitu težinu i jednako su važni kao i klasični aspekti.

     Sam stepen ascendenta gleda se u odnosu na znak i termin u koji pada. Takodje, i fiksne zvezde na ascendentu imaju jendnak značaj kao i planete i preko planetarne prirode za koju se vezuju ispoljavaju svoju simboliku. Recimo, Regulus na ascendentu tumači se kao Mars i Jupiter na ascendentu je je priroda zvezde takva i osoba koja je ima tačno na stepenu istočnog horizonta biće vrlo snažna, muskulaturna  i pokretljiva. Ukoliko ascendent ne prima ni jedan blizak aspekt tada, u prvi plan, dolazi znak u kome se nalazi ascendent, termin u koji pada i njegov vladar koji se tumači u odnosu na sopstvenu prirodu kvalifikovanu znakom u kojem se nalazi i pozicijom u odnosu na Sunce (orjentalnost, okcidentalnost). Dakle, najbolje je fizički izgled tumačiti kroz kombinaciju simbolike znaka ascendenta i  planeta i fiksnih zvezda koje prema stepenu ascendenta prave vrlo blizak aspekt, a sve to u kontekstu i granicama koje nameće temperament osobe, rasa i rasni varijetet kome pripada.

     Osnovne karakteristike fizičkog izgleda koje planete simbolizuju su sledeće:

     Saturn je po svojoj osnovnoj prirodi melanholična planeta i, sa tim u skladu, daje mršave i slabe fizionomije, osim ako se ne nalazi u znaku sopstvenog dostojanstva jer tada označava snažne i visoke ljude. Često daje nerazvijenost onog dela tela koji simbolizuje znak ili kuća u kojoj se nalazi, ali pod isključivim uslovom da iz tog znaka, odnosno kuće, blisko aspektuje ascendent. Recimo, ako SA iz blizanaca pravi aspekt ka ascendentu, osoba ce imati ili slabo razvijena ramena i šake ili izražen deformitet ovih delova, naročito ako je vladar ascendenta debilitiran ili je III kuća, na neki način, aflikovana. Retrogradan ili debilitiran Saturn može dati čak i gojaznost i veoma disproporcionalnu fizionomiju, ali pod uslovom da je temperament dominantno flegmatičan. U ovakvim slučajevima do izražaja dolazi njegova sekundarna priroda koja se vezuje za flegmatičnost jer je ovo planeta koja vlada zimskim znacima, a zima, kao godišnje doba, ima simboliku vode (flegme). Njegova debilitiranost može se odraziti na izražen višak kilograma ili neurednost jer u debilitaciji Saturn označava slabost karaktera, poročnost i nedostatak kontrole. Ponekad daje gustu, oštru, suvu ili izrazito kovrdžavu kosu.

     Jupiter simbolizuje, na neki način, krupne fizionomije, bilo da se radi o visini ili težini. Daje lepa, ovalna lica, često lepo i snažno telo. U vazdušnim znacima simbolizuje natprosečno visoke osobe, a u vatrenim vrlo snažne i muskulaturne. U vodenim i zemljanim znacima ne daje uvek natprosečnu visinu, ali zato daje izdržljivost i vitalnost. U svakom slučaju, Jupiter simbolizuje lepu, uspravnu i pokretljivu figuru, meku i lepu kosu i uvećava one delove tela koje simbolizuje znak ili kuća u kojoj se nalazi. Jupiter u aspektu sa ascendentom ponekad daje natprosečno velika stopala ili šake.

     Mars simbolizuje mišićave, snažne i vrlo pokretljive fizionomije, vitkije ljude izuzetne fizičke snage i sposobnosti regeneracije. Lica su ili naglašeno četvrtasta ili okrugla, pogled je oštar, obrve guste i nisko postavljene, a izmedju njih su česte dve izražene horizontalne linije. Čelo je često nisko. Uobičajeno daje srednji ili nešto niži rast. Koža je sklona bledilu, crvenilu ili pegama, a kosa je, kod žena, vrlo gusta i oštra. Noge su često nepravilnog oblika u delu od kolena do članaka, a gornji deo tela je razvijeniji od donjeg.

     Sunce simbolizuje krupne, upadljive i veoma atraktivne ljude, naročito ako aspektuje ascendent u nekom vazdušnom znaku ili se samo nalazi u takvom. Takodje, simbolizuje izraženo okrugla, puna lica, krupne oči, krupne i nepravilne zube, širok i upadljiv osmeh i svetlu boju tena. Kada je ascendent u biku ili vodenom znaku, ili se Sunce nalazi u istim, simbolizuje puniju figuru. Takodje, daje ili slabu ili vrlo lepu talasastu kosu.

          Venera je simbol vode i okruglih oblika i, sa tim u skladu, simbolizuje oble fizionomije, srednji do niži rast, ovalno i puno lice sa lepo oblikovanim usnama, mali nos, svetlu kožu i meku kosu. Često daje rupice na obrazima i bradi. Kod žena je naglašena figura "peščanog sata". Ako je temperament flegmatičan, a Venera okcidentalna illi debilitirana ili se nalazi u vodenom znaku, fizikus je vrlo sklon debljanju. Ako je temperament dominantno sangviničan ili se ascendent nalazi u vazdušnom znaku ili je u takvom znaku Venera u aspektu sa granućim stepenom, osoba je vrlo lepih i skladnih proporcija bez viška kilograma.

     Merkur, najčešće, daje vitke i mršave ljude. Ako je ascendent u zemljanom znaku, Merkur simbolizuje slabo razvijen fizikus ili izrazito nizak rast. U vazdušnim znacima daje vrlo mršave ljude natprosečne visine. Često se za njega vezuju mali i vitki prsti i mala površina noktiju. Lice je usko, duguljasto, a kod žena grudi su male, a ramena vrlo uska.

     Mesec, kao najbrže nebesko telo, ima mnogo lica i njegov "uticaj" veoma zavisi od faze u kojoj se nalazi. U prvoj četvrti simbolizuje vrlo lepe, skladne i vitke proporcije, u drugoj mišićave i snažne ljude. Kada je u fazi opadanja od opozicije sa Suncem do poslednje četvrti, Mesec daje mršave, suve fizionomije slabe muskulature, a u poslednjoj četvrti daje najviše od svoje osnovne simbolike koja se tiče vode i flegmatičnog temperamenta pa je tada simbol debljih i tromijih ljudi. Od faza veći značaj imaju mundani kvadrati i konjunkcije sa ascendentom jer, tada, Mesec ima istu simboliku kao i u poslednjoj četvrti. Od svih planeta Mesečev uticaj ponajviše zavisi od temperamenta. Takodje, za njega se vezuje okruglo, mesnato lice, krupne oči, vrlo bled ten i izražena maljavost kada je u fazi rasta. Svoju simboliku Mesec naročito izražava ako se, u aspektu prema ascendentu, nadje na stepenima tzv. lunarnih kuća koje predstavljaju prosečnu dužinu njegovog dnevnog kretanja. Ti stepeni su: oko 23 i 26 stepeni kardinalnih znakova, 9 i 21 stepeni fiksnih i oko 4 i 17 stepeni fleksibilnih znakova.

     Što se znakova tiče svaki znak ima neke svoje specificnosti, ali generalno posmatrano, vazdušni su najviši, vatreni često nemaju izraženu simboliku što se visine tiče pa jednako mogu biti i visoki i niski. Vodeni i zemljani su niži. Ovan na ascendentu simbolizuje široko čelo, izražene obrve i arkade, uzak nos, sitnije oči i špicastu bradu. Lice je znatno šire u gornjem delu, trouglastog oblika. Bikovi su niži, snažnijeg gornjeg dela tela, okruglog lica i tromog hoda. Blizanci su vitki, dugačkih udova, malih i uskih grudi i, često, vrlo mladoliki. Rak simbolizuje spor i nepravilan hod, okruglo lice i veći razmak između očiju. Lav daje izraženo, okruglo lice i šira ramena kod muškaraca. Torzo je, često, upadljivo snažniji od donjeg dela  tela pa noge deluju kraće. Device su suve, vitke, slične blizancima, ali znatno niže. Za njih je karakterističan nos i nozdrve koje su široke ili oštre. Vage su visoke, lepo gradjene, vitke i skladnih  proporcija. Škorpije mogu biti jednako mršave i zdepaste što zavisi od vrlo bliskih aspekata koje stepen ascendenta pravi sa planetama. Obično nisu visoke i, kao i svi vodeni znaci, imaju šire bokove. Strelci, poput vaga, imaju često vrlo lepo i proporcionalno telo, duguljasto lice i izražen osmeh i zube. Od vatrenih znakova strelac je najviši. Jarac je, po osnovnoj simbolici, suv i viši, ali vrlo pokretan. Ima izraženo tanke noge i naglašene zglobove. Poput ovna daje širi gornji deo glave i špicastu bradu. Vodolije su visoke i najsnažnije od vazdušnih znakova. Često imaju jak gornji deo tela. Ribe simbolizuju niske, oble i mekše fizionomije, kraće noge i mala stopala. Vodeni znaci često daju masnu i vlažnu kožu.

   Belezi, mladeži, ožiljci i bradavice, najčešće su predstavljeni znakom na ascendentu, njegovim dispozitorom, vrhom VI kuće, dospozitorom VI kuće i pozicijom Meseca. Delovi tela predstavljeni su i znacima i kućama s tim što, po teoriji, vrh kuće se tumači prema znaku, a planeta prema mundanoj poziciji. Prvi deo kuće/znaka označava gornji deo odredjenog dela tela, a drugi deo kuće/znaka donji deo. Kada posmatramo planete, ako su one i znaci muški, beleg ili ožiljak biće na desnoj strani, ako su ženski onda na levoj.

     Najranija tradicija dosta paznje je poklanjala MO u proceni ove stvari jer, kao najblize od svih nebeskih tela, prirodno se vezuje za materiju i Zemlju kao granicar sublunarne i supralunarne sfere. MO se narocito procenjivao prema znaku i fazi. Moja praksa je pokazala da MO tek ponekad zaista opravdava ovo pravilo.

     Sto se pozicije SO po znacima tice njegova simbolika sa fizikusom ima veze jedino ako je Le na asc ili je SO blisko povezan sa vladarem asc, stepenom asc ili je mundano istaknuto, ali onda primat uglavnom ima njegova prirodan simbolika u sekundarnoj vezi sa znakom u koji pada. Tako, recimo, SO na MC u Ar je u mundanom kvadratu sa stepenom asc pa osoba moze, ili biti korpulentna na neki nacin ili krupnog okruglog lica izrazenih crta ili se sva njegova simbolika svodi na izuzetno i neobicno naglasenu kosu kroz njenu strukturu ili boju. Slicno je sa SO u Le, a u vezi sa asc, odnosno, njegovim vladarem.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2012, 09:40:05 pre podne »
Da razradimo i ovu temu malo posle uvoda izlaganjem pravila o fizickoj lepoti. Kako je ova tema najfregmantiranija u materiji TA, vrlo je tesko rezimirati sva pravila o fizickim specificnostima. Od izuzetne vaznosti za rektifikaciju natala obzirom da su fizicke specificnosti jedna od 3 stvari (prediktivni ciklusi u vezi sa zivotnim dogadjajima i TA rektifikacione metode o kojima smo govorili u vezi sa animodarom i trutinom koji sluze samo kao orjentiri) koje se moraju uzimati u rektifikacionom procesu. Tema lepote je veoma osetljiva i diskutabilna jer je cvrsto vezana za subjektivne ljudske percepcije i psihicke sadrzaje. Ipak, najcesce, lepota jeste karakteristika koja se kod vecine ljudi jednako dozivljava. Evo nekih pravila u vezi sa ovim. Na natprosevnu fizicku lepotu u natalu ukazuju:

1.Asc u bliskom i beneficnom aspektu sa VE, narocito konjunkcijom.
2. Asc u bliskom i beneficnom aspektu sa svetlima
3.Asc u ljudskim znacima ili svetla u ljudskim znacima u aspektu sa asc
4. MO0JU, narocito ako isti aspketuju asc i narocito ako konjunkcija pada na ugao u ugaonu kucu itd.
5. JU u aspektu sa asc iz ljudskog znaka
6. Vladar VII u I ili ista zodijacka pozicija vladara I i VII (pozicija u istom znaku)
7. Stepen prenatalnog sizigijuma (u slucaju punog MO, stepen MO) u zodijackim delovima VE i JU, narocito pozicija u ljudskim znacima  ili aspektu sa beneficima koji stoje na uglu.
8. Stepen prenatalnog sizigijuma u bliskom aspektu sa asc, luminarima, almutenom ili dispozitorom
9. Luminari u bliskom i skladnom aspektu
10. Prenatalni sizigijum na severnom cvoru
11. Pozicija fortune po istim principima

Na izrazitu fizicku neprivlacnost i disproporcije ukazuju:

1. Debilitirani SA na asc ili u bliskom aspektu sa njim, narocito ako asc pada u cetvoronozne znake
2. Svetla u znacima koja "ne vide" asc, narocito ako i ona padaju u neljudske znake
3. Prethodna stavka kvalifikovana ugaonom dominacijom MA i SA
4. Prenatalni sizigijum u bliskom aspektu sa malefikom i pozcijom na nekretnci koja pripada tzv. "osakacenim" sazvezdjima (ne znacima): Ta, drugi deo Sa i Co
5. Sticaj faktora nepovezanosti asc, vladara asc, MO i SO  sa stepenom prenatalnog sizigijuma ili njegovim vladarem.
6. Prenatalni sizigijum tesko i blisko aflikovan od strane malefika
7. Tacka fortune na juznom cvoru ili u aflikciji od strane malefika
8. Prenatalni sizigijum na juznom cvoru.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2012, 09:41:06 pre podne »
Jeste li u praksi proveravali Lilijevu tabelu sa zodijackim stepenima:svetlim, tamnim, dimnim, praznim, jamnim, slabim,srecnim? Mislim da se tabela moze koristiti kao jos jedno manje pomocno sredstvo u rektifikaciji kada znamo okvirno sat rodjenja, odnosno, deo sata pa nam ostaje da stepen asc lociramo u okviru par stepeni. Ovde gledam stepen asc, stepen vladara asc, MO i fortunu pa sve zbrajam u okviru podele na svetlo, tamno, dimno (smedje) u odnosu na ukupan utisak, ne samo boju kose vec i boju tena i ociju. Za ovo poslednje MO je najznacajniji. Naravno, imamo i ostale podele, od znacaja narocito mogu biti slabi i jamni stepeni kada je kakav invaliditet ili fizicka disproporcija u pitanju. Stepen asc mozemo locirati na takvu poziciju u okviru poznatog znaka (ako takvog stepena ima).

Evo, vrlo jednostavo na mom primeru asc pada na 12-13 Le, pozicija dimne (smedje) stepenske grupe. SO, vladar asc, na 27 Pi, svetla kategorija, MO na 25 Ar, takodje, svetla i fortuna na 11. vi, opet svetla. Zaista, ja sam veoma, veoma svetle puti, tesko crnim, gorim ko prase na raznju, dobijam tu boju. Oci su svetle, kosa svetlije smedja ili tamno plava, nemam pojma, zavisi kako ko gleda. Da sam rodjena oko 20 minuta ranije po stepenu almutena prenatalnog sizigijuma imala bih dva izrazito tamna pokazatelja. Fortuna bi, recimo, morala da se pomeri unazad u Vi tako da je od tamnog sektora deli samo 1 lucni stepen. Ovo je jedan od razlog zbog kojeg verujem da sam rodjena sa 11 ili 12 Le. drugi razlog su prediktivni ciklusi koji se sa ovim vremenom rodjenja poklapaju kroz stvarne zivotne dogadjaje, a treci razlog je sto ja, kod rektifikacije, koristim i natale oca, majke, brace i sestara. Obicno imamo ukrstanja po egzaktnosti stepena asc, SO, MO ili po znaku. Moja majka ima SO na 12 Le, otac na 18 Ta pa moj asc pada tacno na mamino SO, a ocevo preko antiscije. Moj suprug, recimo, ima asc tacno gde i njegov brat mc itd. Moze biti zanimljivo kao pomocno, ne osnovno, rektifikaciono sredstvo.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #3 poslato: Novembar 28, 2012, 09:42:00 pre podne »
Ukoliko SA vlada VII ili Venerinom  tackom, a nalazi se u I i pri tome je cas rodjenja Venerin ili MO ili je SA u dobrom aspektu ili solidnoj recepciji sa VE, MO ili tackom fortune simbolizovace uglavnom suprotno od svoje osnove prirode. Veza vladara I i VII kako vec stoji kod signifikacija privlacnosti vaze apsolutno i za SA kada ima neku od ovih uloga. Uz SA obavezno treba videti ispunjava li se vecina navedenih preduslova lepote. Ovo sam primetila u svojoj praksi. Takodje, vladar casa rodjenja jednako je bitan za pitanja fizikusa koliko i asc prema znaku, terminu i aspektima, ali tu se stvar dodatno komplikuje kada natovarimo fortunu koja se prirodno vezuje za telo kao sekundarni asc. Fortuna je znacajnija prema postavci u terminu nego prema znaku, naravno, sve sa bliskim aspektima. Kada procenjujemo fizikus moramo gledati u svaku pojedinacnu kucu prema anatomiji tela. Bliski aspekti do 3 stepena, priroda fiksnih zvezda u vezi sa vrhom i matematickom sredinom kuce, takodje, igraju bitnu uogu. Recimo, jedno od pravila na koja se cesto moze naici jeste da fiksni znaci na asc, Le narocito, daju siri torzo, ali to vazi samo za asc u drugoj polovini ovog znaka koji povlaci vrh IX (zadnjica, karlica, bokovi) u Ar. Asc u prvoj polovini Le sa vrhom IX u Pi izjednacice gornji i donji deo tela pa ce bokovi biti znatno siri od uobicajenih Le karakteristika. Sve ovo opet u skladu sa ostalim faktorima. Takodje, na mladeze i belege jednako ukazuju luminari bas kao i SA i MA. Binarne zvezde na nekom vrhu ili matematickoj sredini relevantnog polja dace difuzne belege, oziljke i mladeze natprosecne velicine. MO u rastu u aspektu ka vrhu neke kuce prosirice i povecati taj deo tela iznadprosecno.

Sto se musko-zenskog rodjenja tice tu, na zalost, moja praksa nije opravdala Lilijevu tabelu. Dodekatemorije su se pokazale pouzdanijim u smislu da ukoliko je cas rodjenja pod vladavinom muske planete, MO je u muskom znaku ili muskoj dodekatemoriji, SO je isto tako i asc je u muskom znaku potvrdjuje se rodjenje muskog deteta. Dakle, dodekatemorije SO, MO, asc po znaku i dodekatemoriji te planeta koja vlada casom rodjenja kvalifikovana sekundarno pozicijom po znaku i sopstvenoj dodekatemoriji u zbiru ce, uglavnom, odrediti pol tako da ovde rektifikacija biva omogucena prostorom od 2,5 stepeni u kombinaciji sa nekom rektifikacionom tehnikom. Ovo su neka pravila na koja sam naisla kod muskih i zenskih rodjenja. Ipak, polnost mi nije prioritet u rektifikaciji vec specificnosti fizikusa prema svim mundanim vrhovima i asc zajedno sa specificnim pomeranjima prediktivnih ciklusa u vreme znacajnih zivotnih promena.
« Poslednja izmena: Februar 14, 2013, 11:47:48 posle podne od strane Natasa »
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #4 poslato: Februar 14, 2013, 10:01:22 posle podne »
Dobre su ti ove liste. Mogu ti reci da ima tacnosti  ;) Zanimljivo je da se uzima i Fortuna pa pored stavki za Asc recimo slucajno imam Mo0Ju sa Fortunom a i Venera je aspektuje, tako da je to dodatna neka stavka . Mada verovatno je planeta na Asc najdominantnija kao meni Sunce odnosno oci, mada lice mi ima i Venerine odlike, nisu sala ove 12ine  :D

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #5 poslato: Februar 14, 2013, 10:06:50 posle podne »
Pa ti si luce neko :)
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #6 poslato: Februar 14, 2013, 10:37:13 posle podne »
Pa onako  :-\

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #7 poslato: Februar 14, 2013, 10:40:00 posle podne »
Ma nemoj onako. Trazi mi administrator sliku, kaze ne moze forum bez nje  ;)
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #8 poslato: Februar 14, 2013, 10:42:11 posle podne »
A glupo mi je ovde da je stavljam  :-[ Vecina zna kako izgledam a jos fali da mi stalno bude zalepljena. Nece moci Ile onda da me napadne, bice mu zao kad mi vidi sliku  :D

*

Van mreže Cherry

  • *****
  • 258
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #9 poslato: Februar 14, 2013, 10:43:30 posle podne »
Baš je skromna, ali baš :)

Ja od ovih pokazatelja imam samo vladare I i VII u istom znaku, almutena Asc u antisciji sa SAN-om (ako može i antiscija), ali zato imam Algorab na Asc ahah mislim da ne postoji gora fiksna zvezda za fizički izgled.

Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #10 poslato: Februar 14, 2013, 10:46:42 posle podne »
Ma lepota , hm , mac sa dve ostrice.

*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #11 poslato: Februar 14, 2013, 10:48:15 posle podne »
A glupo mi je ovde da je stavljam  :-[ Vecina zna kako izgledam a jos fali da mi stalno bude zalepljena. Nece moci Ile onda da me napadne, bice mu zao kad mi vidi sliku  :D


A da stavis sliku Belucijeve pa da i Coru bude zao   ;)
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Cor scorpii

  • *****
  • 244
  • ARS LONGA VITA BREVIS
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #12 poslato: Februar 14, 2013, 10:48:50 posle podne »
Ma lepota , hm , mac sa dve ostrice.
Hajde bona metni vise tu sliku da se vidi iz prilozenog koliko je mocan uticaj duade VE na AC u ljudskom znaku  ;)
« Poslednja izmena: Februar 14, 2013, 10:51:46 posle podne od strane Cor scorpii »
https://klasicnaastrologija.wordpress.com/
https://7heavenastrology.wordpress.com/
Psalm 14:1  The fool hath said in his heart, there is no God.
Proverbs 9:10 The fear of the LORD is the beginning of wisdom

*

Van mreže mina

  • *****
  • 192
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #13 poslato: Februar 14, 2013, 10:55:37 posle podne »
Lady je specificno lepa zaista i steta stvarno sto rece da odes u monahinje kad ima ko u tome da uziva...ajde bre da cujem konacni datum za Lady kad ce uploviti u bracne vode :)


*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Astroloski pokazatelji fizickog izgleda i specificnosti
« Odgovor #14 poslato: Februar 14, 2013, 10:57:35 posle podne »
Lepo, lepo.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com