Natalna svastara

• 215 Odgovora
  • 155867 Pregleda
Re: Natalna svastara
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 20, 2013, 08:08:20 posle podne »
3.6.1982 4:21 am ( 4:25 zvanicno vreme ) u Nisu.

*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
« Odgovor #166 poslato: Oktobar 20, 2013, 08:38:04 posle podne »
Za sport i arhitekturu imamo direktno opravdanje kroz MA i SA u 5. ali modni dizajn mora direktno biti pod signifikacijom VE. Imamo nekoliko indirektnih VE simbolika. Tvoja natalna VE jeste orjentalna i u egzaktnoj vezi sa MO, ali je kadentna i to je problem. Ipak, delimicno se ta kadencija nadoknadjuje terminom VE na asc, dvanaestinom VE na asc i njenom devetinom na mc-u. Jedna od tacaka profesije pada negde u Ca tako da MO predstavlja profesiju takodje i on je povezan sa VE kako sam vec rekla. Formula za tu tacku je mc+MO-SO. Tacka dostignuca je na kraju Co, u 9. vladarstvo pripada SA i on je u 5.120 tvoj SO na asc i ovo je tvoje formalno obrazovanje...Formula za ovu tacku je asc+SO-JU...Na kraju, sam SA iz VE znaka i VE kuce (5.) blisko aspektuje stepen asc i ovo jednako moze biti tvoja arhitektura i tvoj dizajn jer i tu VE imamo. Svu tu VE koju ti u sebi intenzivno prepoznajes izvukli smo, ne direktno od same VE koja je kadentna, vec iz sekundarnih derivacija kako sam vec navela.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

« Odgovor #167 poslato: Oktobar 20, 2013, 09:34:44 posle podne »
Hvala na smernicama.

Modu sam uvek nekako vise osecala kao da je to hobi i da se njom bavim samo za svoje licne potrebe. Nisam bas sigurna da li bih uopste mogla da kreiram za druge ljude. Dok je arhitektura i dizajn u okviru nje nesto sto mi je uvek vise licilo na pravu profesiju i nesto u okviru cega bih mogla da izgradim neku karijeru. Mada sa ovim retrogradnim Saturnom tesko da cu uopste otpceti jednu a kamo li da je izgradim  :D Ljudi krenu da rade sa 15 godina a ja imam 31 i jos nemam ni dana radnog staza. Nego bio je skoro saturnov povratak pa bi valjda trebalo malo sve to popravi.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #168 poslato: Oktobar 20, 2013, 09:39:06 posle podne »
Tvoj SA je prilicno star, mislim na njegov helijacki ciklus sto znaci da ce kasno i doci u zivotu. Prosao je opoziciju sa SO odavno.

« Odgovor #169 poslato: Oktobar 20, 2013, 09:44:46 posle podne »
Sta da se radi, mogu samo da cekam i budem na grbaci roditelja dok me ne izbace iz kuce  ;D .

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #170 poslato: Oktobar 20, 2013, 09:50:04 posle podne »
S oprostenjem jebiga. Mora i kontekst da se gleda, a kontekst je Srbija danas. Nemate iste horoskope, ali vas je tako mnogo sa istom pricom. SA aspektuje asc, vidi i vladara asc, vidi svoje domicile, mana mu je retrogradnost i pozicija ispod horizonta. Od 2022. startuje njegov jedanaestogodisnji firdarski period. Znam, znam, reci ces kakva vajda od 2022. ali do tada mozda prodjes uvodna iskustva koja ce prethoditi boljoj manifestaciji natalne simbolike.

« Odgovor #171 poslato: Oktobar 20, 2013, 10:00:50 posle podne »
Hm, moracu ja nekako kako umem i znam do tada da nadjem nacin da zaradim nesto. Ne moram imati karijeru ali mora se od necega ziveti. Posto mi je krenuo mesevec firdar a on je vl. 2. kuce pretpostavljam da bi to moglo da oznaci nesto vezano za novac samo sto je taj Mesec Boze sacuvaj balzamovan ali mozda kada bude zajedno sa Jupiterom u firdaru pa se nesto tu pokrene. Da sam sada udata pa da imam malu decu i da mi nije problem sto ne radim, ovako sam totalno beskorisna. Uzasan osecaj.

« Odgovor #172 poslato: Oktobar 30, 2013, 01:53:46 posle podne »
Pozdraaaaav ekipa :) nedavno sam bas maloozbiljnije pocelaproucavati astrologiju.......  ::) vise manje se analazim,al 8.kucu nikako skuziti. :confused:. 
« Poslednja izmena: Oktobar 30, 2013, 02:18:52 posle podne od strane opiumtea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #173 poslato: Oktobar 30, 2013, 02:04:11 posle podne »
Sta ti u vezi sa ovim poljem nije jasno?

« Odgovor #174 poslato: Oktobar 30, 2013, 02:13:13 posle podne »
Kao prvo,neznam dali da je protumacim kao pozitivnu ili negativnu.poprilicno mi je natrpana,a nwznam kako bih si pojasnila njeno djelovanje.

« Odgovor #175 poslato: Oktobar 30, 2013, 02:37:49 posle podne »
Da li je istina da jupiter u njoj popravlja stanje?

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #176 poslato: Oktobar 30, 2013, 02:50:41 posle podne »
Tradicionalno (ovo je forum tradicionalne astrologije iskljucivo) 8. je maleficna. Maleficna je jer nije u geometrijskoj poziciji pogleda prema ascendentu i maleficna je jer njome prema astronomskom redosledu vlada Saturn. Prvo njeno znacenje jeste smrt, ali ne i jedino. Vlada ostavstinama, imovinom partnera, na telu rektumom, muskim genitalijama, debelim crevom. Ponegde se moze naci da predstavlja i nase strahove, zaboravljene stvari, stare stvari, stvari iz proslosti. JU u 8. moze popraviti stvar prema svakom od pojedinih znacenja, ali je potrebno ceo natal fino pretresti da bi se videlo odakle JU dolazi, kako je integrisan...Moze biti znak imucnog partnera, supruznika, ali mnogo cega jos. Ovde ne praktikujemo tumacenje natala clanova izvan konteksta tradicionalnoastroloske doktrine pa bih te molila da ne insistiras dalje na svom natalu ako nisi verzirana u tradicionalnoj astrologiji. Forum je koncipiran na ovaj nacin. Drzimo se tradicije i tradicionalne doktrine, a ne slobodnog tumacenja natala clanova. Tumacimo samo one koji sluze kao primer nekom pravilu.

« Odgovor #177 poslato: Oktobar 30, 2013, 02:55:24 posle podne »
Hvala :)

« Odgovor #178 poslato: Novembar 01, 2013, 01:52:04 posle podne »
Kada ste vec spomenuli 8.kucu,i ja bih se nadovezala ako nije problem,mada je opet pitanje usko povezano i sa 1.kucom. Ukoliko je vladar asc u maleficnoj 8,pritom u izgonu. Da li se onda konkretno odnosi na karakter te osobe ili na zivotne okolnosti koje prate tu osobu (u negatvnom smislu)

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #179 poslato: Novembar 01, 2013, 02:02:01 posle podne »
Na oba. Vladar asc je uvek personalni faktor uz znak na asc, MO i ME prema znaku i aspektima.