Karijera i posao u natalnoj karti

• 197 Odgovora
  • 153896 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Karijera i posao u natalnoj karti
« Odgovor #180 poslato: Oktobar 22, 2013, 12:54:11 posle podne »
Imas i vidljivu VE u 2.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #181 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:06:07 posle podne »
Taj MA je par dana posle mog rodjendana krenuo direktno, tako da je nekako retrogradno stacioniran. Zanimljivo da sam se stalno bavila sportom ali nisam bila zvezda mada sam bila uspesna, solidno. Bila sam i sportista godine kao klinka u skoli, ali nisam nastavila da se bavim profeyionalno sportom. Nego me brine i to da li je on u sekti ili ne i da li mu je polozaj uopsteno dobar ili los? Tj da li je kod mene potencijalni rusitelj ili pionir i zacetnik?
« Poslednja izmena: Oktobar 22, 2013, 01:09:42 posle podne od strane alea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #182 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:11:46 posle podne »
Cuj, ima i dobrog i loseg, zato sam okrenula na pricu o periodu zivota jer se losa signifikacija time moze anulirati. Ja procenjujem da si ti dnevno dete i da je MA ok s te strane. Eto, usporen je i to je lose, ali, kao sto rekoh, daj da ga pretvorimo u godine zivota kada to dobija na nekom smislu. Znas kako, pozivas se na sekte, a i to je tek jedna od  mogucih kvalifikacija stanja planete. Mislim da je helijacka faza vaznija od sekte, no dobro, pravila ko pravila, rade, rade, pa zakazu. Da rezimiram, meni smeta sporost MA najiskrenije.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #183 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:13:20 posle podne »
MA je malo osnazen po osnovu pozicije "pregiba" na 90 od cvorne ose.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #184 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:24:15 posle podne »
Da li su Marsove godine 40? Tako sam negde citala, da on posle 40 postaje "nezniji". Steta sto je retro...a jesam dnevno dete. Valjda je ispucao tu svoju losu stranu, nego sam za sektu i orijentalnost pitala jer ne umem da odredim to.
« Poslednja izmena: Oktobar 22, 2013, 01:26:16 posle podne od strane alea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #185 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:28:35 posle podne »
Ulaskom u 42. sa navrsenih 41 stupa MA Ptolomejev period. Tvoj MA, ako uzmemo da je genitura dnevna, jeste u ispravnoj poziciji prema horizontu i dodatno u muskom znaku kao muska planeta i jos u svom domicilu. Tu je on dosta dobar.

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #186 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:39:01 posle podne »
Zanimljivo je kako se neka simbolika nametne sama od sebe. Kao i ta ideja sa kafanom Mama mi je jedno vreme drzala kafic, bivsi muz godinama, ali ja licno nisam nikada. Mozda su ovo sada prave godine kada se te neke pozitivne strane MA mogu odraziti i na moj licni zivot.ozda nije slucajno da mi ta ideja bas sada pada na pamet, kao sto i ti kazes, da se taj MA pretvori u godine zivota.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #187 poslato: Oktobar 22, 2013, 01:53:31 posle podne »
Evo, bas pisemo dole na temi koju je Boki otvorio, kako nista nije slucajno. Mi astrolozi u slucajnosti ne verujemo.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #188 poslato: Decembar 02, 2013, 02:52:38 posle podne »
Na koji nacin ovaj covek zaradjuje za zivot? Profesija sta mu je, sta radi?

Natal Chart
19 Jan 1978
3:15:00 PM
CET -01:00:00
Belgrade
Serbia

asc 16. Ca

« Odgovor #189 poslato: Decembar 02, 2013, 04:38:45 posle podne »
Politicar, novinar... uzela sam u razmatranje vladara asc i mc-a u blizancima i 12. kucu koja je cesto kod njih izrazena i ovu veneru sa suncem u 7. kuci kao nesto javno. pa mi se cini da ipak radi nesto javno i tipa da bude u resoru za energetiku, ekonomiju i tome slicno jer je so0ve u zemljanom znaku.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #190 poslato: Decembar 03, 2013, 10:36:36 pre podne »
SO0VE u zemljanom znaku. Simbolika VE u kontekstu kultivacije zemlje i plodova zemlje. Cvecar i cvetni aranzer. Veoma posvecen tome. Jedno od pravila za profesiju u dnevnim rodjenjima je i MO prva aplikacija posle sizigijumskog stepena. PNL pada u Co i MO se prvo i jedino spaja sa VE0SO. SO je vladar njegovog novca u konjunkciji sa zemljanom VE direktno opisuje nacin na koji se dolazi do novca. Fortuna je 5. znaku. Zarada kroz VE stvari (5. kuca, VE simbolika).

« Odgovor #191 poslato: Decembar 03, 2013, 03:08:15 posle podne »
Bas lepo zanimanje ,mada nije mi palo na pamet da Jarac moze da oznaci cvece. Zemlju da, ali cvece mi je nekako suvise zivotno i lepo da bi bilo pod upravom Saturna :).  Venera je i egzaltirani vladar Mc-a pa se eto i kroz to vidi jel. Mozda i on sam sebe dosta vidi kroz tu konjukciju s obzirom da je Venera jedini vladar koji vidi asc. Ni domicilni ni egzaltacioni pa ni ova dva druga ne vide Asc.

Gledam sada i to pravilo kod sebe i opet je neka druga planeta u pitanju. Hocu da kazem, mnogo je zgodno kada nekako vise stvari upucuje na jedno a nezgodno kada imate vise razlicitih pokazatelja pa ne znate za sta da se uhvatite. Sta raditi u tom slucaju? Hvatati se za onu koja se najvise puta ponavlja?
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2013, 03:13:24 posle podne od strane LadyInRed »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #192 poslato: Decembar 03, 2013, 03:31:49 posle podne »
Sve ih gledam jer svi ce se negde, nekada, na neki nacin ispoljiti. Ovaj primer je zanimljiv samo zbog onog Ptolomejevog pravila da SO veze simbolizuju profesiju u prvoj liniji. Ne ni mc, koliko SO i ME,VE,MA na uglu, tacnije, dva ugla, asc i mc. I ovde imamo jedino VE u ugaonoj kuci i nista vise i cvrsto vezanu VE za SO. Imam ja jos primera konjunkcija SO i VE, a da osoba ne radi nista slicno venerijanskoj simbolici, ali ovde SO dolazi iz 2. kuce. Meni je, recimo, to najveca potvrda VE nacina zarade. Znak Co jeste ekspanzivna kultivacija zemlje, sve u vezi sa tim, SA je agrikultura u najsirem smislu reci, a ovde imamo VE u SA zemljanom znaku uz SO. To je negde poenta. Zaista, unapred nece se to moci tako precizno odrediti, kome bi na pamet palo. U sistemu celih znakova, zenit je u Ar, tamo je juzni cvor, MA je u 2. u SO znaku, nista od ovoga ne upucuje na VE, ali dispozicija vladara 10. da. To sam jos htela da kazem. Gledajte dispozitore vladara domicila i svasta cete dobiti. Mislim da ce ovaj covek jos menjati svoje poslove i raditi nesto sto sa VE nikakve veze nema, mozda vise sa MA jer isti vlada 10. znakom, stoji u SO znaku i 2. kuci zarade. U mom iskustvu profesionalno najistaknutije su planete koje izlaze zapadno ili istocno na 12 i vise od SO. Pouzdanije na 15 od SO, ali ne dalje od 30 stepeni od SO. Ovde to nemamo, ali imamo MA na nacin koji sam pomenula i JU koji zalazi posle MO, u istom znaku sa MO. Ovo je dnevno rodjenje, ali svetla su uvek vazna. Prvo ide VE, pa onda MA i verujem i JU u jednom zivotnom momentu. MA se javlja i po osnovu 10. i po osnovu solarnog znaka u koji pada i po osnovu konjunkcije sa tackom profesije (fortuna odbijena od mc-a). Takodje, sa kardinalnim asc i kardinalnim vladarem tacke profesije (SO) tesko da ce se on samo ovim baviti. Mislim da je i pre ovoga imao neko zanimanje, radio nesto, ne secam se, ali ovo nije prva stvar.
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2013, 03:47:35 posle podne od strane Natasa »

« Odgovor #193 poslato: Decembar 03, 2013, 08:44:46 posle podne »
Ne secam se ciji je bese uput da na profesiju cesto moze da ukaze terminski vladar Sunca. Kod njega je to Mars, pa se eto na jos jedan nacin on istice.  Ne znam sta on tacno radi odnosno da li ih on bas uzgaja jer ako on tamo kopa, sadi i fizicki se angazuje onda moze taj Mars i tako da bude upleten.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #194 poslato: Decembar 03, 2013, 09:34:38 posle podne »
Ne gaji ih, vodi cvecaru i aranzira. Nema fizikalisanja nimalo.