Neka zapažanja:
On: MO faza u drugoj četvrtini, što bi ukazalo na kasniji brak,
Ona: SO u prvom kvadrantu - raniji brak.
S obzirom da je među njima razlika od 8 gadina moguće je da se to uklapa, pa je on prešao 30 godina kada je u brak ušao, a ona nije.
Oboje imaju opoziciju VE-MA (gledam prema znakovima, možda nije orbisno), ali ukršteno VE i MA su u sektislima i upletene su neke pozitivne recepcije. Pojedinačno to je mnogo strasti i potrebe za takvim vezivanjem, ali spojeno to ih i povezuje.
Njegova VE u polodnom dvotelesnom znaku, između SA i SO. Ne znam da li je imao već neku vezu iza sebe koja je pukla ili je jednostavno sklon švrljanju što donosi probleme u braku i moguće je da je izvor sukoba sa Njom.
Ona ima vladara VII u I, a vladara I u VII što često donosi osobe koje naprosto ne mogu da zamisle život bez partnera, sa kojim, pak, uvek ima nekih trzavica, problema.
Njegov temperament flegamtično-melanholičan, njen flegmatično-sangvinističan, dakle, imaju nešto zajednično, ali i različito. To je vrlo često povoljna podloga za održavanje odnosa, kakav god on bio.
Flegma opet za sobom nosi sklonost ka zadovoljstvima telesne prirode, pa kako god da okrenem, mislim da ovo dvoje koliko god da se sukobljavaju imaju ono što ih miri

. A i flegmatici nisu radi da remete već utabane staze, tj. teško se na tako nešto odlučuju. Ako neko "diže živac" u odnosu, mislim da je to ona.