Natalna astrologija (primeri)

• 1425 Odgovora
  • 794468 Pregleda
*

Van mreže Miki

• 587
Re: Natalna astrologija (primeri)
« Odgovor #1185 poslato: Maj 16, 2013, 02:31:08 posle podne »
Ipak dželat :o i to sa bogatim skorom.
JBT SA u 1. zlo i naopako.......

*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
« Odgovor #1186 poslato: Maj 16, 2013, 02:37:40 posle podne »
Jeste, ako je rodjenje nocno, ali postoji jos jedan aforizam koji ublazava kvalifikaciju ako je u ljudskim znacima (vazdusni+Vi). Zapravo, aforizam kaze da odsustvo ljudskih znakova u vezi sa licnim faktorima (asc, vladar asc, SO, MO, almuten) demonizuje prirodu, odnosno, udaljava je od ljudskosti i drustvenosti. Ovaj tip nista u ljudskim znacima nije imao, a SA je bio na startu r ciklusa.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

« Odgovor #1187 poslato: Maj 16, 2013, 03:47:08 posle podne »
Znaci ovako izgleda karta psihopate ... ccc.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1188 poslato: Maj 16, 2013, 05:10:55 posle podne »
Moze i ovako, bez tog SA, ali sa spaljenim vladarem asc u 7. Zavisnost od paznje i slave. Ludilo na drugaciji nacin, Carls Menson.

http://www.astro.com/astro-databank/Manson,_Charles

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #1189 poslato: Maj 16, 2013, 08:43:19 posle podne »
Znaci ovako izgleda karta psihopate ... ccc.
Ima raznih vrsta psihopata, ali ne ubijaju svi. Imam jedan natal u arhivi, Strelac, podznak Ovan, 70. godište SA u 1 u Biku, uz još par sitnih pokazatelja problema, pokušaj suicida, inače leči se na psihijatriji od 19-20 godine života

« Odgovor #1190 poslato: Maj 16, 2013, 10:31:40 posle podne »
A bas me zanima kako izgleda karta nekog od ovih koji slede te ludake ?!

p.s Svi mi "Suncani" smo po malo attention seekers :)
« Poslednja izmena: Maj 16, 2013, 10:33:47 posle podne od strane LadyInRed »

*

Van mreže alea

• 160
« Odgovor #1191 poslato: Maj 18, 2013, 02:43:52 posle podne »
Gledala sam na Discovery ili National Geography dokumentarac o njemu, na osnovu prica prezivelih iz Jonestown-a. Neverovatno je sta je on uspeo tim ljudima da uradi, i pod kakvim strahom ih je tamo drzao, ali i da ih je toliko zaludeo do kraja!

Nisam uspela da pronadjem bas taj dokumentarac, ali evo nesto slicno:

http://www.youtube.com/watch?v=VPtl2xR3Zzc

Ovo je spisak njegovih zrtava, mozda se necija natalna karta i moze negde pronaci:

http://www.jaha.org/FloodMuseum/flood_victims.pdf

Ovo je karta njegovog sina, koji je takodje ubijen, mada je karta B rejtinga, pa vreme mozda nije pouzdano.

http://www.astro.com/astro-databank/Stoen,_John_Victor
« Poslednja izmena: Maj 18, 2013, 02:52:52 posle podne od strane alea »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1192 poslato: Maj 18, 2013, 05:11:53 posle podne »
Prema TA izvorima, konkretno Centilokvijumu i Tetrabiblosu, posebna ljudska, natprosecna subina nikada se ne moze tumaciti izvan relevantnih mundanih ciklusa. Centilokvijum izricito upucuje na horoskop prenatalnog sizigijuma koji se mora uporediti sa natalom. Kod Dzonsa, pun mesec pre rodjena pada 1.5.1931. u 23.14. po lokalu u Linu. Asc horoskopa punog MO pada u Co, dakle, isti je kao u vreme rodjenja naglasavajuci tako stepen SA iz natala. SA je definitivno centralna tacka ovog natala i razlog ovakve sudbine. Njegova retrogradnost i snaga su se manifestovali na najgori moguci nacin. Verujem da je retrogradnost tome razlog, a ne sama postavka SA u 1. U horoskopu lunacije i ME je r, na istom uglu kao i u natalu, u orjentalnom izlasku, odmah kod natalnog ME koji vlada 9. kucom natala. Almuten ove karte je MA koji stoji vrlo blizu natalnog u gotovo egzaktnom aspektu sa natalnim MO i u 8. Horoskop lunacije ima iste uglove i iste planetarne pozicije kao i natalni.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1193 poslato: Maj 24, 2013, 10:26:04 pre podne »
Vidim, pominjao je Miki na fb-u. Aktuelna prica koja otvara mnoge nove, vazne naslove o tome da moc i caruje i klade valje. Andjelina Zoli i njena masektomija. Kako u natalu do toga?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJw1Tt0KgjAUfpqg4BPONs1s7EK6CKK7iK4nLh3pjDYZvn0z6Orw_Z9oX1Zx2Y1KM-ladZkGa1C7zgzWaTyRYw9WlQWoOlKFvozodAvCdfIbTj-n8TjVCWzvtx0YO0RWQOSOBGYIgYyXnAgkdds4PRr1r0-R394qtDoYla_M7Ew666ZswvJO342hVzpE2ftFZUx-vGKP8xf6UzdU

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #1194 poslato: Maj 24, 2013, 03:16:09 posle podne »
A ja mislio da prvo obradimo temu velikih astrologa što su odrtavili u astrologiji a nisu naučili razliku znaka i sazvežđe. No i ne moraju jer već 20-30 godina uspešno prodaju muda za bubrege.

Anđelina je školski primer osobe koja je emotivno labilna. Mars, Mesec i Jupiter na malom prostoru pritom u kvadratu od Saturna. Gledajući da polje bolesti drže pod simbolizmom Jupiter i Saturn, moguć je bio Kancer. Moguć ne znači siguran, ali je ona u svom Mars/Mesec simbolizmu panično odreagovala i kako su na MC-u 2prodala" ideju za novu modu usput.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1195 poslato: Maj 24, 2013, 04:00:10 posle podne »
Otvaram posebnu temu na Scriptoriumu za sve kritike moderne astrologije i za to ce nam ista ubuduce sluziti. Tvoju cu recenicu s pocetka posta iskoristiti za njeno otvaranje, a o Andjici kasnije, kada me insipiracija ponese.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1196 poslato: Jun 10, 2013, 12:55:19 posle podne »
Ajde da nesto kazem o lepoj i "neobicnoj" Andjelini. Koliko autora toliko i uputa za procenu bolesti. Uzela sam prvo sto mi je bilo na dohvatu ruke i to zmureci  :read2: Al Hajat upucuje na almutena  6. znaka, tacke bolesti, MO i njegovog dispozitora. Kako ona ima sticaj u Ar, u dnevnom rodjenju, gde su i vladar asc (MO) i vladar tacke bolesti (MA) i vladar 6. znaka, SO zbog dnevnog rodjenja dobija najvise paznje, a ono je ovde srecno postavljeno, u skladnom aspektu i recepciji sa drustvom iz Ar i vladarem asc. Prema ovom autoru, i Masalahu takodje, ovo je znak zdravlja. Sad' da li je ona intervencijom to obezbedila ili se genetska predispozicija nikada ne bi ni aktivirala je vec teze za razdvojiti. Njene slabe tacke, svakako, jeste predeo grudi zbog Ca na asc i zbog postavke tacke bolesti u 4. kuci, ali kako benefici okupiraju uglove zaista je veliko pitanje da li bi se ista od ovoga aktiviralo. SA jeste 90 od planeta u Ar, ali pada sa ugla i u levoj je (okcidentalnoj) poziciji prema njima sto ga stavlja na slabiju stranu. MO dvanaestina je neostecena kao i 3. lunarni dan. Obzirom na MO u Ar uz MA, vladara tacke bolesti i JU, vladara 6. predeo glave joj je, moguce, daleko osetljiviji od grudi. Udari, migrene, uvecanja najrazlicitijih vrsta, facijalne medicinske intervencije...sve je to pod simbolikom grupe u Ar na mc-u.
« Poslednja izmena: Jun 10, 2013, 12:58:06 posle podne od strane Natasa »

« Odgovor #1197 poslato: Jun 10, 2013, 02:02:49 posle podne »
Postoje neke tvrdnje da boluje od hepatitisa C i da je kao poprilicno ozbiljno i da je zato valjda toliko smrsala u zadnjih nekoliko godina.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1198 poslato: Jun 10, 2013, 02:24:58 posle podne »
To bi mogao biti JU (jetra) kao vladar 6. u vezi sa MA, vladarem tacke bolesti i MO. Ipak, moramo uzeti u obzir cinjenicu da se radi o zvezdi i da takve uvek prate kontroverzne informacije. Recimo, do mene je dosla jedna takva, da je ozbiljno dusevno obolela od neke vrste kvalifikovane paranoidne anoreksije. Taj termin ne postoji u psihijatriji i navodno je samo na njenom slucaju i skovan. I tu bi, valjda, ona morala da bude pionir. Ocigledno pati od kompleksa "biti prvi". I ovo bi odgovaralo pionirskom znaku Ar u kojem je pozicionirano zariste njenog natala.

*

Van mreže Cherry

• 258
« Odgovor #1199 poslato: Jun 15, 2013, 06:18:24 posle podne »
Tačno sam znala da će se ovako pričati o Andjenilinom slučaju.
I ja sam prvo reagovala slično, zašto vaditi zdrave organe, ali posle sam dosta razmišljala na tu temu jer me i lično pogađa. Možda i ja imam taj gen..prababa je umrla od raka dojke u 40-oj godini, babi su izvađeni ženski organi, ne znam tačno šta je bilo u pitanju, mama ima spaljenu Ve u Raku kvadrat Sa u Vagi.. Tim gore što ja prvo nisam ni znala za tu genetiku jer moja majka ne priča ni o čemu..pa mi je u svim kartonima upisano da niko u porodici nije bolovao ni od čega..

I možete da pričate šta god hoćete, Angi je možda luda na neki svoj način (zapravo rekla bih da ima nešto slično kod Cece i nje..možda su jako loše osobe..samo se o tome ništa ne zna sigurno), ali u ovom slučaju uradila bih isto.

Znam da je to nova moda da bi se industrija vađenja organa obogatila, ok..modna industrija nas tera da kupujemo skupe torbe i šminku, industrija andola nas tera da kupujemo andol...da li možemo bez toga- naravno, da li smo svesni da je to manipulacija- verovatno, ali ipak ćemo kupiti tu robu jer dobijamo neku "dobit"..mislimo da smo srećniji sa novom odećom ili da će nam srce raditi bolje ako svakog dana popijemo pola andola..

Tako da ako postoji nešto što će da šanse oboljevanja od te bolesti svede na 5 posto i ako to mogu da platim u tom trenutku..pa čak i da je to možda realno malo čudan čin..taj čin mi dugoročno kupuje mir. A to vam govori osoba koja se zdravo hrani, ne puši, ne pije, eliminiše toksične osobe i odnose iz života..ali je svesna da i to nekad nije dovoljno.
Dakle ja sam za to ako postoji najava problema, eliminiši problem pre nego što se pojavi u punoj snazi (a uz to eto taman prilike da se sredi i estetsko stanje grudi :D :D )
možda si igračka te industrije, ali eto moja prababa nije bila ničija igračka pa je živela 40 godina..

Ne znam da li ste svesni šta znači 87% posto šansi da oboliš..i da eto znaš taj procenat..sedeš kući i moliti Boga da te sačuva da tvoja deca ne ostanu rano bez roditelja..
Čak i da moj karakter nije ovakav, isto bih mislila..njena odluka mi se čini savršeno razumnom u toj situaciji..

I to nije u Americi uopšte novina..možda je ona prva javna ličnost koja je o tome govorila, ali tamo se to uveliko radi.
Čak evo da vam ilustrujem, gledam jednu seriju za mlade, nova generacija one serije Beverli Hils..i jedna od likova prolazi kroz ceo taj proces..s tim da ona i dobija rak pre nego što se izvrši ta operacija...u suštini to tamo postaje normalna stvar..ne samo privilegija bogatih ljudi....i stanje se redovno prati, verovatno se ne odstranjuje ako je mogućnost mala...