Ne, ne, nije u tom smislu nista. mislim ova moja rec specificno je mozda prejaka, jednostavno spada u one ljude koji su drugaciji ( ne uklapaju se ) . Natasa je skoro negde napisala da se ljudi pod Saturnovom palicom osecaju kao da ne pripadaju tu gde jesu.
Kod nje je meni bas upcetaljiva ta opozicija Mekura i Saturna u ponasanju pa i izgledu. Cak me je i Tanjin opis ovog decka ciju je kartu postavila podsetio na nju. Melanholicno kolerican temperament ispada prema racunici i otprilike i jeste takva, mada melanholija dominira. Hod joj je spor sa rukama u dzepovima, slusalice na usi i niko je ne zanima. Crna, mracan, zatvoren pogled. Mrka i stroga na prvi pogled. Sve nekako u simbolici Saturna ( on joj i najblize aspektuje stepen Asc ). A ima i trenutke kada je vesela, pricljiva, nasmejana ( koler dodje do izrazaja ).
Averzija vl. 4. kuce sa domicilom kao i 10. govori verovatno o tome da joj roditelji i nisu bas roditelji bili u smislu da nisu mnogo ucestvovali u njenom vaspitavanju i odgajanju. Ona za sebe ume da kaze da je emocionalno ostecena, sto me je podsetilo na onu devojku od pre neki dan sa Asc u Le. S tim da ovde nije tolki ekstrem jer se Mesec i Sunce vide putem trigona ali ovaj Mesec u 12.oj je svakako problematican s obzirom na to da se jako tesko vezuje za ljude i ima trenutke kada se potpuno izgubi,izoluje i ne zeli da komunicira ni sa kim. Bukvalno nestane na po mesec dana. Ni traga ni glasa od nje a dan pre toga je sve bilo super, tu je, normalna je ...
Taj Saturn ima veze i sa osobama koje su nje odgajale,da ne otkrivam mozda nekome padne na pamet.