Natalna astrologija (primeri)

• 1425 Odgovora
  • 794635 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Natalna astrologija (primeri)
« Odgovor #1080 poslato: Mart 04, 2013, 04:03:30 posle podne »
Zbod SO u MA znaku i 8. kuci pre svega i zbog MA, dispozitora i nezavisnog signifkatora muskog roda, uz SA. Ipak, ova konjunkcija je u ljudskom znaku pa mi se cini da taj MA simbolizuje njene veze sa posla, ne tog prvog. Taj je Ar jer se uklapa. Brzo se udala za njega, sve se brzo odvijalo, nepromisljeno, kratko u vreme rata. Ar je kardinalan, brz, impulsivan i agresivan.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #1081 poslato: Mart 04, 2013, 04:04:56 posle podne »
Sadisti zbog Sunca u Ar ili zbog povezanosti tog Sunca sa Marsom i Saturnom. Ovo me jako zanima jer imam slicnu postavku i sve mi se cini da se za mene lepe tako neki malo problematicni, pogotovu u poslednje vreme. S tim da se ja verovatno lakse branim od nje jer ona ima Merkur vl. Asc u Ar. Pod njihovom je vlascu, ne moze ona nikako tu da dovede stvari kako ona zeli i kako bi njoj prijalo.

E sada, zanimljivo je da ako planeta koja te prima u svoj znak tebi ne bi trebalo da naudi, njoj eto taj muskarac itekako nanosi stetu. Dobro ovde je problematika utoliko veca jer se konjukcija odigrava u 8. kuci.
Zbog MA0SA, a ona zbog toga mazohista, mada ima granicu. upitan je i njen odnos sa ocem

« Odgovor #1082 poslato: Mart 04, 2013, 04:10:57 posle podne »
Ono valjda sve od tog odnosa sa ocem i krece :)

Ja sam se uvek pitala zasto se moja mladja sestra stalno zaljubljuje u ljude koji je u nekom smislu maltretiraju. Mislim ok su to ljudi generalno ali svakako da ona zasluzuje mnogo bolje. vl. Asc Venera spaljena u Raku. Sve to u trigonu sa Ma0Sa u Skorpiji.

Sve tri imamo Sunce u aspektu sa Saturnom s tim da ja i mladja sestra imamo i Ma0Sa dok je ova starija Ovan na podznaku pa preuzima ulogu Marsa u njenom natalu. Njen muz je recimo super decko. Valjda kada je ona agresivac mora on da bude fin  :D

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1083 poslato: Mart 04, 2013, 04:11:04 posle podne »
otac je ok.

« Odgovor #1084 poslato: Mart 04, 2013, 04:12:52 posle podne »
Jel to iz njene price on ok ili ovako sa strane tako deluje? Jer cesto puta za nekoga misle da je fin covek a ustvari u okviru porodice onako intimno je sasvim druga prica.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1085 poslato: Mart 04, 2013, 04:14:00 posle podne »
Rodjaka moja je u pitanju. Njen otac mi dodje stric, brat mom ocu po rodjenoj tetki, znamo se ceo zivot.

« Odgovor #1086 poslato: Mart 04, 2013, 04:24:07 posle podne »
Aha, ok, moguce da je ok covek, mada najsikrenije da ti kazem, posto imam jednog takvog u kuci ( sadista je mozda prejaka rec ali da je nakrivo nasadjen to je sigurno ) , da to kako on deluje ljudima spolja pa i siroj familiji nema bas mnogo veze sa onim kakav je on sa najblizima odnosno u primarnoj porodici.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1087 poslato: Mart 04, 2013, 04:27:42 posle podne »
Nije on sigurno. Blage je naravi. Vise lici na JU u 5. onako debilitiranog, nego na MA-SA.

« Odgovor #1088 poslato: Mart 04, 2013, 04:29:30 posle podne »
Da da, moguce je da je Jupiter prikazao blize njegov karakter. Mada i on je u Saturnovom znaku :)

« Poslednja izmena: Mart 04, 2013, 04:31:55 posle podne od strane LadyInRed »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1089 poslato: Mart 04, 2013, 04:30:35 posle podne »
Rodjen je sa SO u Co.

« Odgovor #1090 poslato: Mart 04, 2013, 04:32:00 posle podne »
Inace, ranije smo na ovom drugom Forumu bas komentarisali da kada neko ima u porodici nekog ko je problematican on nekako kao da se lakse sa tim ljudima i nosi. Ono, kao da im zna sustinu pa mu to sve i ne deluje tako strasno.

A brata jel ima? Nesto me zanima zasto je bas tog Marsovca odnosno Sunce u Ovnu izabrala kada je vl. desc Jupiter.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1091 poslato: Mart 04, 2013, 04:36:07 posle podne »
Ima i on je divan momak. Profesor muzike, vrlo liberalan, bonvivan, vrlo zovijalan. Ne, muski iz njene porodice zaista ne lice na marsijanske tiplove. Otac je negde i vrlo pasivan, majka je nesto dominantnija, ali vise u smislu preduzimljivosti i pokretljivosti. Brat joj je vrlo ok lik, vrlo savremen i nezavisan.

« Odgovor #1092 poslato: Mart 04, 2013, 04:39:12 posle podne »
Brata verovatno oposiuje ovaj Mesec u 3. kuci.

A kako objasnjavas da se udala za tog tipa ako joj je vl. desc Jupiter. To me najvise zanima. Kako je toliko otisao od te simbolike Riba na desc i Jupitera u Jarcu ? Da li zato sto je Jupiter u Jarcu slab pa onda simbolika ide dalje na neku dominantniju planetu u natalu? To me sada zbunjuje.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #1093 poslato: Mart 04, 2013, 04:47:55 posle podne »
Ne mozes u astrologiji takvu izvesnot u sledu delineacija uvek da dobijes. Prosto, ispalo je tako. Ovaj JU, ko zna, mozda jos dodje na red, a vrlo je moguce da opisuje i neke od njenih kratkih veza, neku konstantu koju je tesko sada izolovati. Dispozicija JU odlazi u 10. i ona zaista ima veze sa posla, ali o tome ne mogu javno, ima tu prica i pricica, ali nisu trajne prirode, a ni JU nije trajan, slab je i kardinalan kao i SO. JU je u 5. i to nesto znaci, ako me razumete. U 5. je njena primarna motivacija za ulaske u veze i to krace po obicaju.

« Odgovor #1094 poslato: Mart 04, 2013, 04:51:54 posle podne »
Da da, kapiram. A da li je moguce da ustvari ovaj biva Marsovac zbog dispozitora Jupitera koji je sa njim u konjukciji a ovamo dodatno opisan So u Ar. Mozda je ovaj u pocetku licio na Ju u Ca. Mislim pokusavam negde da nadjem vezu, ne zamerite mi :)