Vezba cini majstora

• 483 Odgovora
  • 276559 Pregleda
Re: Vezba cini majstora
« Odgovor #330 poslato: Oktobar 08, 2013, 02:51:34 posle podne »
Trebalo bi da je zenskog. Posto je Mesec u 5oj. u Raku.

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #331 poslato: Oktobar 08, 2013, 03:19:10 posle podne »
Zaista ima dosta pokazatelja da je u pitanju devojčica.
Asc, V i njihovi vladari sve u ženskim znacima.

"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
« Odgovor #332 poslato: Oktobar 08, 2013, 03:52:56 posle podne »
Jeste, ali ispalo pisonja  :smiley: Da vidimo sta kaze Lili. Za pol nabraja: znak na asc, vladar znaka, znak 5.kuce, MO. Ako se desi kontradikcija pa je vladar asc u muskom, a vladar 5. u zenskom, MO znak i prva aplikacija prema planeti u odredjenom znaku, gde pol znaka presudjuje, ce dati konacni sud. Na ovom primeru, asc je zenski, vladar asc je sigurno muski po sebi jer je muska planeta, a ovde je u muskoj cetvrti i orjentalnoj, muskoj poziciji. Ca je na vrhu 5. i to je zenski, MO je zenski prema fazi i znaku. Dakle, ovde imamo 3:1 za devojcicu. Ako dodamo i vladara casa, dobijamo jos jedan muski i dodjemo na 3: 2 otprilike. Jedino sto MO ide od jedne do druge muske planete, od SA ka JU. Ipak, uz natezanje bice kao nereseno, ali prema Lilijevom uputstvu jasno preteze na zensku stranu.

Froli ubacuje u pricu i 11. i 7. jer pol, sada se to zna, zavisi od spermatozoida, ne jajasca pa je partner vrlo vazan faktor. Sta po ovome dobijamo? Vladar asc muski, znak vladara asc zenski, vladar dsc po fazi zenski, po znaku muski, vladar 5. zenski, u zenskom znaku, vladar 11. muski, u zenskom znaku i MO sam po sebi kao zaseban faktor jos jedanput zenski, u zenskom znaku. Tri muska i cak 7 zenskih pa sve i da dodamo JU, vladara casa, opet zensko prevaze, a ultrazvuk detektovao testise  :wtf:
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

« Odgovor #333 poslato: Oktobar 08, 2013, 05:12:32 posle podne »
Hm, moze ultrazvuk i da pogresi. Odgovor cemo znati kada se dete rodi  :smiley:.

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #334 poslato: Oktobar 08, 2013, 05:29:44 posle podne »
Očekivala sam da je neka začkoljica  ;D
Dakle, za sada samo ultrazvuk kaže da je muško, ali još nije viđeno uživo i potvrđeno?
Ja sam se obazirala baš na Lilijeva pravila i jesam uzimala u obzir da JU ima uticaja kao muška planeta u V i prva planeta kojoj MO ide, ali sam kontala da se majka već porodila jer me je prenos svetlosti od SA (vladar XII)  ka JU na to asocirao.

E sad, ako ultrazvuk nije pogrešio (a znam da ume da pogreši) jedino ta konjunkcija MO i JU, koji je i vladar sata može biti presudni pokazatelj, sve drugo navija za devojčicu.
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

« Odgovor #335 poslato: Oktobar 08, 2013, 07:01:53 posle podne »
Da, to sa Jupiterom kao muskom planetom kojoj Mesec aplicira je i meni bilo kao moguci znak za musko ali opet nekako mi se vise faktora poklopilo da bude zensko.

« Odgovor #336 poslato: Oktobar 09, 2013, 12:31:40 pre podne »
Obzirom da sam trudna i ulazim u 6ti mjesec jucer postavim pitanje da li da idem na CR ili prirodno i da li je dr. pogrijesio sto se tice spola. Jucer u 18:52, Sarajevo

splela sam se malo sto se tice tumacenja, uglavnom kao da cu lose proci na porodu za sta god da se odlucim jer ovaj lose postavljeni Sa180Mo, ali cu se oporaviti brzo jer mi je takav organizam egz. Mo u VI.
Eh sada sto se tice spola Ma je vl V i u Blizancima je preregrin i ovo mi nikako nije jasno, dr. kaze da je s bebarom sve ok iako sam ja pocela da se debljam k'o sumanuta pa mozda zbog toga da cu dovesti bebanu u kakvu opasnost  ???

Porodila sam se 26.09., zensko dijete. Porod krenuo prirodno ulaskom u 38.sedmicu iako je za 39. bio dogovoren CR.
Porod prosao odlicno, nakon poroda i neizbacivanja posteljice su mi ostatke posteljice kiretirali nakon cega ja pocinjem obilato krvariti (u toku trudnoce sam ostetila jetru i razvila fibrinolizu, nedostatak proteina fibrinogena koji sa trombocitima ucestvuje u zgrusavanju krvi)
Sve u svemu jedva izvukla zivu glavu, primila 10 kesa krvi i 12 plazme.

Mislila sam da ce vam biti zanimljivo ...

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #337 poslato: Oktobar 09, 2013, 07:37:09 pre podne »
Najpre da ti cestitamo. Dobro ste obe i to je najvaznije. Sto bi moja pokojna baka rekla, neka bude ziva i debela  :applause:

Bice nam interesantno, svakako, ali nas moras podsetiti na kartu o kojoj pricas, kada i gde si je postavila i kako je pitanje islo konkretno. To kiretiranje je vrlo cesta stvar i redovno se iskomplikuje. Moja je rodjaka sepsu dobila jer nisu odradili reviziju kako treba i, zaista, jedva je prezivela.

« Odgovor #338 poslato: Oktobar 09, 2013, 08:00:21 posle podne »
Hvala na cestitkama i slazem se, bitno je da je to iza nas ... kartu sa pitanjem koje sam u junu postavila sam i citirala ne znam da li se vidi ... meni je vidljivo  :confused:

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #339 poslato: Oktobar 09, 2013, 08:32:27 posle podne »
Znate svi Branku Stamenkovic. Rece ona meni davno, kada sam ja bila trudna i ceprkala po svom horarcu, kako bi trudnicama trebalo zabraniti da se sluze astrologijom dok su trudne. Ima neceg u tome. Secam se, iznela sam davno taj horarac na stari forum, kako MO okoncava ciklus, vrlo blizu SO u 8. kuci i pitala se sta ce biti, kuku meni...I nije da nije bilo, lezala sam u bolnici u 3. mesecu zbog pada progesterona i, na kraju, se porodila mesec dana pre termina i bila u bolnici oko 10 dana zbog male i problema koje je imala kao nedonosce. Nista ja od tog horarca imala nisam jer se stvar nije mogla spreciti. Sprecili su lekari injekcijama progesterona. I sve se pratilo redovno na pregledima i bilo je nekih naznaka za raniji porodjaj jer se beba razvijala prebrzo za gestacioni period. Istina, broj stepeni izmedju MO i SO odgovarao je preostalom broju meseci do porodjaja, ali se tu nista nije moglo sve da sam samo o tome mislila. Prosto, tako je kako je.
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2013, 08:34:34 posle podne od strane Natasa »

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #340 poslato: Oktobar 09, 2013, 09:23:51 posle podne »
I ne samo trudnicama, već i ljudima koji su ozbiljno bolesni, pa i onima koji imaju nekog bolesnog sa kim su bliski.
Medicinske karte imaju funkciju onom ko se medicinom bavi. Nije slučajno što je veliki broj astrologa u istoriji bilo među lekarima. Oni nisu imali ni skenere, ni savremene laboratorije, ni ultrazvučne aparate, pa su im dekumbiture pomagale u dijagnostici i izboru adekvatne terapije.

Mi ostali možemo eventualno za neki sitniji problem da pogledamo, onda kada smo dobrim delom prepušteni sebi da određujemo terapiju (tipa kijavica, sezonski virus itd..) ili kada smo u dilemi da li da se obratimo nekom specijalisti, promenimo lekara jer sumnjamo u njegov ispravan sud i sl. Sve preko toga treba prepustiti stručnim ljudima.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #341 poslato: Oktobar 16, 2013, 11:07:45 pre podne »
"Da li ce mi uopste i ako hoce kada, stici telefon koji sam preko sajta, u okviru postojeceg paketa i nekih beneficija, porucio od Telekoma?" Pitac je online sklopio ugovor prostim popunjavanjem zahteva, ali nije dobio povratnu informaciju i nikakvu potvrdu o tome kada bi se stvar mogla resiti. Sta mislite da li je do danas telefon stigao na adresu pitaca?

2.10.2013. 18.32. Beograd, asc 19. Ar

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #342 poslato: Oktobar 17, 2013, 11:56:21 pre podne »
Razmišljala sam o pristupu ovoj karti, pa sam se odlučila da pokušam sa nekim Dorotejevim pravilima.
Asc i planeta ka kojoj MO aplicira predstavlja kupca, Dsc i planeta od koje se MO separira prodavca, dok sam MO i IC predstavljaju robu.
Ovde imamo separaciju vladara Asc-a i Dsc-a što može opisati činjenicu da je u momentu razmatranja situacije postojao kontakt između kupca i prodavca, tj. da je kupoprodaja već bila inicirana, ali ne govori puno o realizaciji iste.
Planeta od koje se MO aspektom odvaja - SA i planeta ka kojoj MO aspektom ide - JU su međusobno u aplikacionom aspektu, ali kako su u pitanju izuzetno spore planete, ta aplikacija je više puta ometena.
Jedino što ide u prilog da se kupovina telefona okončava uspešno jeste to što je JU u znaku IC, a domicilu MO koji po dva osnova predstavlja robu, pa da kažem da je za 6 dana telefon ipak stigao u ruke pitaču.
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2013, 01:32:25 posle podne od strane Tanja »

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #343 poslato: Oktobar 17, 2013, 04:45:39 posle podne »
  i planeta ka kojoj MO aplicira predstavlja kupca, Dsc i planeta od koje se MO separira prodavca, dok sam MO i IC predstavljaju robu.

S'obzirom da je MO spor, možda još nije stigao

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #344 poslato: Oktobar 17, 2013, 07:21:31 posle podne »
MO 60 JU na uglu je odradio stvar. Stigao je tacno nedelju dana posle online poruzdbine, ali ne na kucu, vec je tri dana posle prijave otisao do prve poslovnice da proveri stvar odakle su aktivirali potvrdu. Takodje, kada je postar doneo posiljku nije bio kod kuce pa je morao da je podigne u dezurnoj posti za njegovu ulicu. Ja sam, kao i Tanja, predvidela sest dana, a JU u 4. me je povukao da zakljucim da ce stici na adresu. Stigao jeste, ali je odmah bio vracen u otpremnu postu. JU iz 8. prema Regiomontanusu moze da predstavlja robu, a MO opsteg kosignifikatora stvari u predmetu ili kosignifikatora pitaca. Vrlo jednostavno. Dorotej je cesce dobar za dogadjaje i elekcije nego pitanja u uzem smislu, mada pokatkad i ta pravila rade u pitanjima.