Mundani ciklusi

• 362 Odgovora
  • 198400 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Mundani ciklusi
« Odgovor #285 poslato: Jul 31, 2013, 05:36:29 posle podne »
Naravno. Nije mi samo jasno kako neki tu cinjenicu nisu uzeli u obzir pre tumacenja karte vlade. Astrologija se prema kontekstu koristi, a ne na blanko.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #286 poslato: Jul 31, 2013, 08:58:27 posle podne »
Meni je jasno, navijački stav potčini realnost i uvede astrologa u grešku.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #287 poslato: Avgust 30, 2013, 09:58:28 posle podne »

« Odgovor #288 poslato: Avgust 31, 2013, 12:06:40 pre podne »
Ozbiljno se zakuvalo, videcemo na sta ce ispasti.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #289 poslato: Septembar 05, 2013, 09:29:45 pre podne »
http://www.theonion.com/articles/obama-assures-americans-this-will-not-be-another-1,33719/?ref=auto

Pod stare dane poceo da uci evropsku istoriju. Decko se prebiflao i kao los streber promasio istorijsku sustinu. Kao da su cifre dovoljne za zakljucak. Iako su Ugari drzali Beograd u to doba, odakle mu ideja da je Balkan "katolicki". Ko li mu je spremao ovu lekciju. Sazeli su vojnu i politicku pricu u cetiri recenice. Dakle, sta reci. Sto bi rekla jedna nasa "ugledna" gradjanoborkinja: "Sedi dole, jedan." Nema veze sto je Suljo Velicastveni grad osvojio 1521. Kada vec pominje ovu istorijsku epizodu, trebalo je da je zaokruzi, a ne da se zadrzi samo na neuspelim pokusajima osvajanja.
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2013, 10:03:19 pre podne od strane Natasa »

*

Van mreže Tanja

• 310
    • AstroSensa
« Odgovor #290 poslato: Septembar 05, 2013, 12:24:27 posle podne »
Sad saznadoh da nam je vlada rekonstruisana (ala sam obaveštena  :D)...
Da ne zalazim u to kakav je kvalitet sastava (ne bih da psujem), premijer je ostao isti. Možda je ipak on ono SO u Le.
"Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge." M. Selimović

« Odgovor #291 poslato: Septembar 05, 2013, 12:32:29 posle podne »
Natasa http://en.wikipedia.org/wiki/The_Onion

Jos jedan satirican website. Vidim ja neke smesne naslove pa proverih o cemu se radi. Postali su dosadni.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #292 poslato: Septembar 05, 2013, 02:52:20 posle podne »
Tesko je njihovu zbilju razlikovati od satire. Dodje mu na isto, ali ono ipak, istina, previse informacija za jednog SAD predsednika. Gde oni da znaju ista tako fino kao sto je istorija nekih malih, egzoticnih naroda. Nema sanse.

« Odgovor #293 poslato: Septembar 05, 2013, 04:28:07 posle podne »
Ni ja nisam skontala po tom clanku, nekako mi delovalo kao moguce. Odakle znam, mozda je hteo Obama da zvuci informisano i nacitano ali sam citala posle clanak gde Asad ubedjuje Putina kako je pritisnuo dugme za lansiranje nervnog gasa a ovaj mu ne veruje tako da skontah da se zezaju :)

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #294 poslato: Septembar 05, 2013, 08:30:59 posle podne »
Da, odlicno si prepoznala tu njegovu kvazi akademsku prisilu zbog koje se Amerima cini kao, ne znam kako, nacitan i informisan. Ovi su ga tu i potkacili kroz ovaj tekst koji ne otkriva samo njegovu stranu vec i stranu prosecnog glasaca u toj zemlji koji moze da popase glupost tipa "katolicki Balkan". Secam se strastvenih komentara na temu Obaminog liberalno-urbanog sarma koji se kalemi na neverovatno obrazovanje. Naravno da covek nije, niti liberalan, niti urban, a ponajmanje iznad proseka obrazovan jer takvi ne zavrsavaju na izvrsnim politickim funkcijama, al' ajd' ti to objasni prosecnom entuzijasti koji je lepljiv na takav imidz.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #296 poslato: Septembar 13, 2013, 08:27:34 pre podne »
Jel' neko gledao neke mundane cikluse za Damask i Vasington? Ja nisam, imam posla, a i prvu jesenju virozu  :( za ovo bi valjalo prolistati i kratku istoriju Sirije kao republike, kada, kako da bi se ustanovila prva referentna karta. Nesto se Ameri razvlace sa ovim mada sam sigurna da ce intervencije biti, samo ne znam kada. Trebalo bi pogledati nekolicinu horoskopa.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #297 poslato: Septembar 30, 2013, 02:38:23 posle podne »
Od početka je bilo jasno da neće izgurati u ovom sastavu.
a ni ovako presloženi nisu sjajno uklopljeni za dugotrajnost.
Jedva su se rekonstruisali a već kreće licitiranje izborima, upravo po LI ingress simbolici
A kako ide i Rx ME, verujem da će krenuti i "berba banana".....

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #298 poslato: Septembar 30, 2013, 02:47:45 posle podne »
Vucko gleda da produzi mandat pre nego sto popularnost pocne da opada. Otud prica o dvogodisnjem piku (zenitu). Pre toga elegantno tranzira DS-ovce. Bas, bas. Kod ovih je haos u redovima. Neki cak i ne drze stranu zucku. Prica se svasta i da ce na Vojvodjane da krene posle ovog i da ce tako do kraja mandata da prikuplja pluseve i istovremeno glavnog protivnika da drzi pod svojom kontrolom. Opasan ovaj mali (Vucic).

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #299 poslato: Septembar 30, 2013, 04:13:47 posle podne »
Naizgled, ali stvar ide otprilike ovako:
-prvo žutica ide u demontažu, USA stoje iz toga da bi za par godina rasčistili prostor za Čedu, koji će da zaskoči vlast kad Vučić ne bude više imao kapaciteta
-Dinkić je sklonjen sa mogućnošću reaktiviranja po potrebi
-"berba banana" sklanja Ivicu(završio je posao oko Briselskog sporazume i predao Kosovo pa sad može u zatvor za kofer) a na njegovo mesto dolazi Jeremić-početak ili sredina 2014.
-Vučić uzima svu vlast i čisti "nasleđe 90.-ih sredina 2014 ili početak 2015
-Na tome mu USA pomažu ali mu i spremaju zamke koje koriste Čedi koji na vlast dolazi 2018 do 2020. i koji uvođenjem Srbije u neku para evropsku uniju ili sličnu USA tvorevinu(jer će se EU menjati nakon izlaska Britanije) okončava proces neokolonijalizacije srbije.