Mundani ciklusi

• 362 Odgovora
  • 199846 Pregleda
*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Re: Mundani ciklusi
« Odgovor #195 poslato: Mart 14, 2013, 08:37:58 posle podne »
Ma radila sam ja ingres za tu godinu, davno, davno.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #196 poslato: Mart 14, 2013, 08:41:03 posle podne »
Asc na kraju Ca, Regulus na njemu, fortuna takodje, VE, JU,MO u 10, u Ar. JU, vladar 9. Osvojise ceo svet. Brilijantna slika neba.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #197 poslato: Mart 14, 2013, 08:47:47 posle podne »
Dok Alarik  nije pregladneo i iznervirao se :D

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #198 poslato: Mart 14, 2013, 08:51:58 posle podne »
Gledaj, SO je na vrhu u egzaltaciji, hajleg dakle, ali ne bas na uglu egzaktno. Maksimalne mundane godine SO su 1460, ali ovde mora biti umanjeno za koju stotku i dolazimo otprilike do prvog pada Rima, ali on se povratio u drugom obliku kroz Svetu rimokatolicku crkvu tako da ne znam kako da tragam za drugom smrti, obzirom da je prvu preziveo ;D  ::) Vampir, razumes. Sunce je ujedno i alkohoden jer je egzaltirano pa ne moram da trazim dalje.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #199 poslato: Mart 14, 2013, 08:56:09 posle podne »
Pa taman za novi ciklus, prošli put je pao pre 1500 god

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #200 poslato: Mart 14, 2013, 08:58:34 posle podne »
Taman 100 godina tamo-vamo  ;) U toj brojki moze i ovaj da bude poslednji i jednako tako jos desetak posle njega. Nije dovoljno precizno.

*

Van mreže mina

• 192
« Odgovor #201 poslato: Mart 14, 2013, 09:10:36 posle podne »
mozda ima mozda nema veze, ajd sto svi tragamo za ispunjenjem prorocanstva globalno na netu...

Citat
"According to Nostradamus, the Pope will flee Rome in the month of December, when the Great Comet is seen in the daytime 'the sun will appear double' or the 'sky will display two suns'."

"As it approaches our Sun, sky watchers can expect to see the comet and its 40,000-mile-long tail in both the dark night and as well as by daylight. And this will not just be a one-night event. Comet ISON will be visible for almost a full two months. (Nov. and Dec. 2013)"

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?56937-New-Pope-St-Malachy-Prophecy-of-the-Popes/page2

ali ocito da ce imati neke veze i 'sile nebeske'....
« Poslednja izmena: Mart 14, 2013, 09:13:22 posle podne od strane mina »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #202 poslato: Mart 14, 2013, 09:30:27 posle podne »
Da ga hebem, proverila na NASI, bice uzarena lopta vidljiva krajem godine. Nista, eto nama direktnog eksperimenta.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #204 poslato: Mart 14, 2013, 09:54:34 posle podne »
Odlicno, evo nama prilike stargejzeri da blentamo u nebo i nocu i danju ne bi li postali prozirljivi. Istinu da vam kazem, mene vise od te komete strah iako je procenjeno da ne moze nauditi nikako. Komete ko komete, ne valja kada se vide, to su opsta mesta u izvorima. Pogledacu, imam nesto pri ruci od Morinusa mada je jasno i bez detalja, oni su ionako uglavnom nejasnog opisnog karaktera.

*

Van mreže mina

• 192
« Odgovor #205 poslato: Mart 14, 2013, 09:59:34 posle podne »
Pa ni u epskim pesmama nikako nisu dobre za videti :scared:
vala tek sada sam se i ja bas onako uplasila jer je to kraj godine...u svakom slucaju smo svedoci 'vremena kad vremena biti vise nece' ... :king:

u svakom slucaju su poklapanja vidna i Malahijevo prorocanstvo, i islamsko, i siitsko, ma sva...sto je u sustini logicno...ima to sve na netu o tim poklapanjima jos odavno...jedino ako 'tempiramo' vreme sta mozemo izvuci...koliko ovaj moze stvarno vladati? Ako uzmemo u obzir i Sabor u Nisu kao prognozirani da ce nakon njega 'kratko vreme biti mir u svetu' ...onda dobijamo da to 'kratko vreme' moze biti najvise par godina, ako ne i manje...znaci mozda pricamo o mesecima sto opet znaci vrlo blizu...a tu je i 2020...samo sto nije...znaci svakako smo 'na ivici'...

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #206 poslato: Mart 14, 2013, 10:07:28 posle podne »
Nesto sam racunala iz katarhe i ispada cetiri do pet godina.
« Poslednja izmena: Mart 14, 2013, 11:58:09 posle podne od strane Natasa »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #207 poslato: Mart 14, 2013, 11:57:34 posle podne »
Ova velika kometa ima svoju malenu prethodnicu ovih veceri, nisko na zapadu, ponegde se jedva vidi. Taj "tihi" zapad u ovoj astroloskoj prici prostog pogleda dovodi se u vezu, ne samo sa zapadnom stranom sveta, vec, pre svega, sa vremenskom odrednicom na koju zapad upucuje, a zapad je kraj godine. Dakle, na pocetku godine imamo signal da ce se nesto desiti na kraju (zapad).

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #208 poslato: Mart 15, 2013, 12:04:08 posle podne »
Idući AR ingress(2014.) za Teheran nosi MA na asc-u, tako da mora doći do sukoba na srednjem istoku prvo, pa tek onda da se sa produbljivanjem ekonomske krize pokrene talas dešavanja ka Evropi.
a što reče Mišel od naše dame
 IX SA ISTOKA ĆE PUNSKO SRCE DOĆI DA RIMSKO POTOMSTVO I JADRAN KAZNI I S NJIM ĆE SVI BRODOVI LIBIJE POĆI, A MALTEŠKE CRKVE BIĆE I OTOCI PRAZNI XVIII A RAZDOR I NEMIR U KOME SU GALI VRATA ISLAMU OTVORI KO NEBO VEDRO: KRVAVI ĆE BITI I ZEMLJA I VALI, MARSELJ PUN LAĐA, JEDRO UZ JEDRO.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #209 poslato: Mart 15, 2013, 12:19:23 posle podne »
Gali ne da su otvorili vrata, vec su i promaju napravili sa svojim Arapima pa pominjanje Marselja u kontekstu krvavog mora lici na njihovu pobunu, gradjanske nemire. Najvise njih i zivi na jugu Francuske, u Marselju, Tuluzu, dole negde, a bese MO180MA i ingresu za vreme dolaska na vlast ovog poslednjeg predsednika. Iz nase istorisjkog iskustva ovo sto Misel truca i nije velika stvar. Prosli smo mi mnogo tehnikalija obmana i krljanja. Svedocili smo ne tako davno prilicno intenzivne nemire u istoj toj Francuskoj. Ove libijske ladje ne znam kako da tumacim do u duhu simbolike jer Libijci imaju sada sve osim ladja. Neka su Libijci ceo africki korpus Semita, ne bi skrpili flotu. Ne znam da li je Nostradamus video satiranje Libije i to od strane Francuske, minula "proleca" i ostala talasanja koja jos uvek zapljuskuju.