Mundani ciklusi

• 362 Odgovora
  • 198380 Pregleda
*

Van mreže Miki

• 587
Re: Mundani ciklusi
« Odgovor #315 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:36:14 pre podne »
Pitanje je vremena, dobio sam dva podatka, 23:15 i 23:45, tako da je vreme diskutabilno, samo sam ilustrovao Srpski usud, jaki malefici=veliki uspeh, ali i vrlo markantna karta. Često puta su takve konjunkcije prsuđivale kartu bez da ostatak išta ukaže.

« Odgovor #316 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:42:09 pre podne »
Da, i ja verujem da su ova dva malefika ovako istaknuta u 1. kuci jer se sve to uklapa uz njegov karakter. Makar ono sto se moglo videti u javnosti. U komentarima o njegovoj smrti ima dosta onih koji govore da je bio dovbar covek ... Hm , sa maleficima u 1. tesko ali ovaj trigon Meseca sa beneficima bi mogao na to da ukaze. Da ispod te hladne i surove spoljasnjosti ustvari stoji dobar covek.
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2013, 10:52:57 pre podne od strane LadyInRed »

*

Van mreže Nataša

• 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
« Odgovor #317 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:50:01 pre podne »
Cesto jeste tako. Zenski znak je na asc i to nesto znaci. Kontradiktornost prema orjentalnim, superiornim, muskim maleficima. ME znak, agresija i dominacija preko pisane i govorne reci...Zoler kaze da MA u zenskom znaku moze znaciti da je ka nama, protiv nas uperena simbolika MA, dok u muskom znaku znaci suprotno, da mi iniciramo agresiju.To se dalje prenosi na mundani okvir pa ispada da je on, svesno-nesvesno, isao po putu napad je najbolja odbrana. Ta zenska pozadina Vi uvek simbolizuje neku vrstu nedovoljne sigurnosti ili licne ugrozenost, osecaja ugrozenosti. MA je u zenskom znaku, verovatno je dosta rano trpeo neki vid presije, pretnje, agresije.
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2013, 11:02:21 pre podne od strane Natasa »
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #318 poslato: Oktobar 29, 2013, 03:01:08 posle podne »
Sukob sa ocem, zaštita od majke, toplo-hladno i nestabilna ličnost. O pokojniku sve najlepše, ali je to bio težak i pokvaren tip.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #319 poslato: Novembar 02, 2013, 04:00:27 posle podne »
Zanimljiva vremena, malo mundanom da se bavimo. Poslednji dogadjaji u Grckoj, ubistvo dva mladica iz ekstremne desnice, pre toga, ubistvo muzicara, a u kontekstu desnice...Sta se desava, ko je ubio ove klince zaista, ali iz perspektive mundanih ciklusa. Tri karte cu postirati, jedna od njih je poslednja lunarna eklipsa vidljiva nad ovim prostorima. Ako se sve u svemu sadrzi, onda bi ove dogadjaje morali da opravdamo na ovaj nacin.

20.3.2013. 1.01.57 pm, Atina
22.9.2013. 10.44.10 pm, Atina
19.10.2013. 1.37.39 am, Atina

« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 04:05:27 posle podne od strane Natasa »

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #320 poslato: Novembar 02, 2013, 05:33:19 posle podne »
Muzičar je bio levičar, a ubili su ga ovi iz Zlatne Zore, što su sad njima ubijeni pripadnici obezbeđenja. Ne verujem d je vendeta, već da neko treći muti vodu. Pogledaću karte da vidim šta kažu planete

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #321 poslato: Novembar 02, 2013, 05:58:38 posle podne »
Znam da je bio njihov oponent.  Rekla sam u kontekstu desnice insinuirajuci imput koji je na njih,  u vezi sa prvim ubistvom, bacen. Ima neceg u karti jeseni.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #322 poslato: Novembar 04, 2013, 06:38:26 posle podne »
Mene najviše brine karta eklipse, iz nje izbija Mars punom snagom, i najavljuje dodatne sukobe. Ma i I, potom SA prema uglu, par stepeni od vrha IV, pa vladar karte i sata Ma....
 Mislim da će tek biti interesantno kad Mars krene Rx na proleće.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #323 poslato: Novembar 05, 2013, 09:17:06 pre podne »
Naravno da ce biti jer vec dugo traje. Mene je ovde vise interesovalo da pokusam da pronadjem krivca, neposrednog naredbodavca poslednjih ubistava. Karta proleca je prilicno direktna, MA na samom kraju ciklusa dominira kartom. MO poslednji aspekt je sa njim, dodatno naglasavajuci njegov znacaj. MO je u 12. sto znaci da nista nije onako kako se cini da jeste, kako je zvanicno. I nije, ne treba nam astrologija za to. Horoskop jeseni je nesto deskritpivniji. Fomalhaut na mc-u, cetvrta od cetiri najvaznije zvezde, simbol ideologija jer se znacenje zvezde vezuje za duhovne aspiracije, ali i bukvalni kraj. U mundanom kontekstu meni vise lici na ideologiju kao naslovnicu za ovaj period u Grckoj. Neku ideologiju. Zvezda deli simboliku VE i ME prema Ptolomeju, a ME vlada 4. opozicijiom. Ideologija vladinih oponenata u prvom planu. ME je u 5. u poslednjem aspektu koji je napravio sa MA, vladarem derivativne 8. (smrt opozicionara). MO aplicira ponovo sa vrha 12. tom MA (u horoskopu proleca iz 12. je MO imao poslednji aspekt sa MA na vrhu). MA je, dakle, simbol ubistva, atentata, teroristickog akta, kako god. Kadentan je, nije nametljiv i ovu dvojicu ubija motordzija u prolazu. MA je pod dispozicijom SO sto znaci da ga usmerava SO, vlast, neko iz vlasti. MA, takodje, vlada i 6. pa lici i na vojsku, policiju, vojsku verovatnije. U kontekstu SO, naredba sa visokog nivoa. Cini se da vlast stoji iz ovoga iz nekog razloga. SO je pod egzaltacionom dominacijom SA sa kojim je MA zavrsio aspekt. SA vlada i 9. i tu dolazimo do sirih mundandih razloga koje dalje tesko mozemo razvrstati iz ove karte. I naravno, MA je u 1. kuci poslednje lunarne eklipse pre dogadjaja, a na ic-u horoskopa jeseni. Ic je opozicija. Na ic-u pomracenja stoji egzaktno ME koji vlada derivativnom 8. Vlada je opterecena finansijama, VE, vladar mc-a, preko kontraantiscije sa JU iz 2. pod dominacijom JU, vladara 2. koji egzaltiran stoji u 2. horoskopa jeseni. Njegov dispozotor je MO, nosilac pomracenja ciji je vladar MA u 1. Preko antiscije MO pada oko stepena tog MA. Dakle, da se zamisljeni tokovi potrosnje i finansiranja ne bi ometali, neko je morao da bude stavljen ad acta u krajnjem skoru. Vrlo je moguce da je stvar sugerisana i iz inostranstva, obicno jeste tako. MA vlada i 9. karte pomracenja. Usmeravanje i kontrolisanje krize, pojacavanje i smirivanje. Neko vuce konce, nista posebno. Ipak, karta jeseni sugerise da vojska moguce stoji iza ove egzekucije u neposrednoj organizaciji. Videcemo sta ce biti. MA se mota oko ic-a horoskopa zime. VE iz 4. je na dsc. Maleficni Prokion na asc. Kardinalni su i uglovi za narednu godinu, ali sa egzaltiranim JU na mc-u. U horoskopu ove jeseni taj JU je u 2. sto znaci da ce u prvom kvartalu naredne godine, u prolece naredne godine, pitanja u vezi sa finansijama iz jeseni ove godine biti realizovana. JU ulazi u zavrsnicu helijackog ciklusa, poslednji sinister kvadrat. MA je u 1. kuci ovog horoskopa r i tacno na SO iz horoskopa pomracenja pre poslednje jeseni. Ponovo maleficni r MA na osetljivoj tacki prethodnog ciklusa. MO tacno na ic-u i ME pomenutog lunarnog pomracenja. Aktiviranje, ponavljenje situacije, pitanja iz proslosti. MA r.
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2013, 09:20:34 pre podne od strane Natasa »

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #324 poslato: Novembar 06, 2013, 02:05:07 posle podne »
U bre ala si zabrinuta za letovanje sledeće godine, pa anliza od kilometar..........hahahah
Mars u svakom slučaju predstavlja organizacije koje se koriste metodom sile, prisile i sličnih dešavanjaIdeologija ide uvek u krupan plan kad crkne ekonomija i sprovode je ili krajnje desni ili krajnje levi ekstremisti.
A nakon toga ide vojna hunta, što je već viđen scenario u Grčkoj.
No meni to SO liči na nekoga sa strane pre nego na vlast, kao i "Čuvar Juga" koji uz sve navedeno ne bi stavio kao simbol vlasti, barem ne one vidljive i izložene.
Manilije pominje navedenu zvezdu u kontekstu "stranog", u mindanim pitanjima bi zvezdu tog ranga svrstao pod  JU/SA simboliku problematičnog aspekta, jer ME i VE malo toga "čuvaju", i na osnovu nje bi postavio da USA koristeći uticaj u obaveštajnobezbedonosnim strukturama grčke vojske muti i huška na sukob
« Poslednja izmena: Novembar 06, 2013, 02:07:20 posle podne od strane Miki »

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #325 poslato: Novembar 06, 2013, 03:11:55 posle podne »
Uvek je tako. Ide iz daljine preko unutrasnje infrastrukture. E, da moja letovanja. Ja se navukla na ono mesto, htela bih da zivim tamo. Nesto me vuce. Solun me vuce. Ko Beograd na moru, onako razbacan i siv po okolnim brdima. Tamo sam svoja.

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #326 poslato: Novembar 06, 2013, 03:15:52 posle podne »
Da, ovo za cuvara. VE, istina, slabo sta cuva, ali ME je prva referenca u transcendenciji hermetizma. Dva ME tu imamo, jedan vodeni i drugi ascenzivni, vatreni preko kojeg prelazimo granicu. Ptolomej je izgleda u neke misterije bio upetljan kada je o Fomalhautu pisao.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #327 poslato: Novembar 06, 2013, 03:30:05 posle podne »
Merkura pre vidim kao "švercera" preko te granice, hahahhaha
no jeste on luvar primarne hermetičke vrste, i može biti vrlo idikativan tu, ali mi bez superiornih planeta ni jedna od 4 nije kompletna po pitanju simbolike

*

Van mreže Nataša

• 1570
« Odgovor #328 poslato: Novembar 06, 2013, 03:33:44 posle podne »
Fomalhaut je skrajnut iz tog velikog drustva jer nije na ekliptici, ne pripada solarnom sektoru kao tri prethodne. Ima neceg u tome. Uvrsten u veliku cetvorku iako nije od te vrste.

*

Van mreže Miki

• 587
« Odgovor #329 poslato: Novembar 06, 2013, 03:42:31 posle podne »
tim pre simbolički mora da bude "jak" da bi zadržao to mesto
oko njega je bila i dilema kom sazvežđu pripada