Opšta pravila Foruma

  • 0 Odgovora
  • 7196 Pregleda
*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Opšta pravila Foruma
« poslato: Decembar 04, 2012, 03:12:27 posle podne »
OPŠTA PRAVILA FORUMA TRADICIONALNE ASTROLOGIJE

Svrha i pristup Forumu, pretpostavka prihvatanja pravila

Forum tradicionalne astrologije je strogo tematski forum, namenjen diskusijama iz oblasti tradicionalne astrologije.

Svi posetioci mogu slobodno pristupiti Forumu i besplatno pregledati javno objavljene sadržaje. Posetioci stariji od 15 godina se mogu registrovati, postati članovi Foruma i pod uslovima predviđenim "Posebnim pravilima" aktivno učestvovati u radu Foruma.

Pretpostavlja se da su članovi Foruma pročitali i razumeli pravila, i da su registrovanjem ista prihvatili i obavezali se na njihovo poštovanje.

Šta nije dozvoljeno na Forumu

- objavljivanje sadržaja i sve druge aktivnosti koje predstavljaju kršenje zakonskih odredaba važećih propisa Republike Srbije. U tom smislu, primera radi, nije dozvoljeno: širenje rasne, verske, nacionalne ili polne mržnje ili netrpeljivosti; promovisanje političkog ekstremizma i nasilja; vređanje sagovornika, kršenje prava intelektualne svojine itd.

- komercijalno reklamiranje proizvoda i usluga bez izričitog odobrenja administracije Foruma;
objavljivanje pornografskih sadržaja;
 
- ometanje uobičajenog načina funkcionisanja i korišćenja Foruma (objavljivanje sadržaja koji nisu u vezi sa odgovarajućom temom, objavljivanje sadržaja koji na tehnički, ili drugi način, otežavaju ili onemogućavaju uobičajeno korišćenje i funkcionisanje Foruma);
 
- ometanje rada administracije Foruma (nepridržavanje uputstava i ignorisanje upozorenja administratora i moderatora, vraćanje izmenjenih ili obrisanih tekstova i tema, itd.);
 
- objavljivanje podataka koji mogu ugroziti privatnost ili prouzrokovati štetu članovima Foruma, ili trećim licima;

- objavljivanje tema koje sadrže zahteve za izradu besplatnih horoskopa (ukoliko vam je potrebna astrološka pomoć, možete se, putem privatne ili email poruke, obratiti članu Foruma čiji astrološki rad cenite);

- nepotrebno gomilanje smajlija i drugih grafičkih znakova u tekstovima, korišćenje velikih fontova i fontova u crvenoj i plavoj boji koji su namenjeni upotrebi od strane administracije Foruma;

Ovlašćenja administracije Foruma (ovlašćenja administratora i moderatora)

Administracija Foruma je ovlašćena da određuje i menja pojedine opcije Foruma, kao i da vrši uobičajeno administriranje Foruma (primera radi, da spaja ili razdvaja pojedine teme i tekstove, onemogući diskusiju na određenoj temi (zaključa temu) ili ukloni temu, izmeni ili ukloni tekstove u okviru određene teme, izmeni ili ukloni i druge objavljene sadržaje, opomene člana Foruma ili mu privremeno ili trajno onemogući pristup).

Administracija Foruma ima diskreciono pravo da primeni administratorska ovlašćenja i u slučajevima koji nisu izričito navedeni ovim pravilima, ukoliko proceni da je to u interesu Foruma, odnosno njegovih članova.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji objavljeni na Forumu predstavljaju stavove autora sadržaja, odnosno članova koji su sadržaje objavili i za njihov sadržaj vlasnik i administracija Foruma ne snose odgovornost. Ukoliko smatrate da je objavljivanjem nekog sadržaja povređena neka zakonska odredba, ili pravo koje vam po zakonu pripada, prijavite takve sadržaje administraciji Foruma koja će, što je pre moguće, ispitati svaku takvu prijavu.

Izmena Pravila Foruma

Administracija Foruma zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši izmene ovih pravila.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com