Svaki horar je interesantan na sebi svojstven način, što je slučaj i ovde.
Primarni signifikator pitača neće biti vladar ASC, Saturn, zato što je peregriniran i retrogradan, bez obzira što je u sekstilu sa ASC. Mesec, sa druge strane je u Devici, svojoj sekti i triplicitetu, i u trigonu sa ASC, stoga punim pravom preuzima ulogu primarnog signifikatora.
Vladar ugovora, poslova, trgovine itd. je Merkur. On se nalazi u 6. kući, u znaku Raka, na samom početku 4. stepena. Njegov položaj je odličan, iz sledećih razloga:
1) Vlada 6. kućom, u kojoj se i nalazi. 6. kuća je i kuća slugu, robova, podređenih... Nastavnik, učitelj, profesor je na neki način u podređenom položaju prema učenicima, jer on je tu zbog njih, a ne oni zbog njega. Merkur ovde dobija i slučajno dostojanstvo, jer mundano vlada 6. kućom, okcidentalan je u direktnom hodu, oslobođen Sunčevih zraka.
2) Merkur je u aspektu sa Mesecom, svojim vladarem. Još su u uzajamnoj recepciji po domicilu - jednostavno rečeno - ja želim taj ugovor, i ugovor hoće kod mene.
Da sve ne bude tako jednostavno pobrinuće se sekundarni signifikator pitača, Rx Saturn. Oni što mi rade iza leđa pokazaće javno svoje pravo lice (vladar XII u VII u egzaltaciji). No kako se nalazi u kući Meseca, ne verujem da će biti u stanju da mi ozbiljnije utiču na planove.
Ne treba podceniti ni Marsa, koji je u kvadratu sa DSC - neprijatelj sa belom zastavom i drugom rukom iza leđa u kojoj drži sataru.
Uložio sam velike napore da budem objektivan. Koliko sam u tome uspeo, videćemo.