Ma možemo mi njoj da skinemo kapu ima muža s kojim se, izgleda, dobro slaže. Ne treba zaboraviti da je ono što mi vidimo njena javna persona, i da je vrlo moguće da je privatno ipak negde drugačija. Ima tu i jedna bitna stvar, njen muž je fudbaler, i ona ga bez pogovora prati gde god treba da igra, dakle nije toliko egoistična.
Videla sam par puta žene koje na poslu imaju sasvim drugačiji "imidž" nego kod kuće, onako baš dijametralno suprotan.
Tačno je zamišljam, kući je sva na note, doduše i tu veoma vodi računa o fizičkom izgledu, i ponaša se normalnije (čak mi deluje da je privatno draga osoba). A on pola stvari koje ona priča u javnosti ne razume, u to mogu da se kladim. :)
Tanja,
zaključak je na osnovu dugogodišnjeg iskustva, mojih drugarica, raznih devojaka s kojima sam pričala, mog ličnog iskustva, i ponešto što sam skupila od mudrijih žena od mene.
Jesam ja optimista, ali mislim da neke takve stvari ne dopiru do muškaraca, u jednom širem smislu. Što naravno ne znači da na tim kvalitetima ne treba raditi, ali ne treba gajiti iluzije da ćeš ako imaš te kvalitete bolje da prođeš u ljubavi..možda ranije kada je bilo provodadžisanja, sada ne..
Drago mi je da čujem da neko ima suprotno iskustvo, naravno, mada negde intimno mislim i dalje da nisu baš ti kvaliteti doprineli da se taj muškarac veže za nju.
Izuzimam iz ovoga koristoljubive muškarce, kojih je danas maltene skoro isti broj koliko i žena sponzoruša..