Ajde, ovo od Bozica. Pomalo netipicno pitanje. Vise fantazija nego realnost prema mojoj proceni. Sta biste rekli ovom coveku? Kopiracu njegov mejl:
"Sustina mog interesovanja je datum 26.6.1998. godine. Mali uvod pre toga. U zivotu sam pravio mnogo dobre poteze i odluke, ali cini mi se mnogo vise gresaka. Ipak, bez obzira na ishode mojih odluka, isao sam dalje. Medjutim, na dan koji sam spomenuo upoznao sam jednu zensku osobu sa kojom sa proveo divnih 2 sata plesuci, igrajuci i pricajuci. Bilo je to apsolventsko vece na mom fakultetu. Sticajem okolnosti tu osobu nikada posle toga vise nisam video, iako sam siguran da osim sto se ona meni svidela, da sam se i ja njoj svideo. Pokusao sam da je nadjem u studentskom domu nekoliko dana kasnije, ali je ni tada nisam nasao. Posle sam odustao, ali mi se cesto svih ovih godina vraca u misli, mada ne mogu da kazem da me opseda, a sa druge strane u takvim trenucima "srecem znakove pored puta" kao asocijacija na nju. Posto osim imena, grada i smera na fakultetu nemam nijedan drugi licni podatak o toj osobi, interesuje me da li u mom natalnom horoskopu ili na drugi nacin moze da se vidi predisponiranost susreta i eventualni potencijalni ishod da smo nastavili dalje. U tom periodu, koliko se secam, nisam upoznavao mnogo crnih zenskih osoba, tj ako je izgled bitan, imala je dugu crnu kosu, prosecne visine oko 170 cm, nosila je naocare, imala je beo ten, naglasene grudi i bila je vesele prirode. Eto, toliko od mene, mozda je malo cudno, ali bih voleo da ovo razresim na neki nacin, posto me malo po malo "muci"."
7.1.2013. 11.47 am, Bgd.