On je negde gde je vlazno, hladno, kod vode, u vodi, blizu vodenog izvora. Posto ne znam ko je pitao, da li je ovo momenat saznavanja vesti, da li je pitac ujedno i inicijalni tumac, gledam kao katarhai. MO na asc je dobar simbol jer ovde aplicira ka dispozitoru i vladaru asc i benefiku u isto vreme, spaja se sa ME0SA i potom sa VE. MO naredni aspekt je sa orjentalnim planetama sto je, takodje, dobro. Jos jedno pravilo se zadovoljava, a to je MO aplikacija ka fortuni na vrhu horoskopa. Sve ovo imamo kod Doroteja. MO je uvek najvazniji u svim kartama, pogotovu u kartama izgubljenih lica i stvari. Poslednji MO aspket je sa SO u 4, a vladarem 12. Ne znam, ovo sad lici na padanje, upadnje, gubitak svesti (12. kuca). Konjunkciju ME i SA vrlo tesko mogu da pretocim u konkretno jer SA vlada 5. i 6. kucom. Sesta ne valja nikako, ali kako ovde nemamo vezu sa vladarem 8. bez ometanja, mislim da ce se covek pojaviti za oko 9 vremenskih jedinica od 25.11.2013. Mogu biti dani, verovatnije nedelje. On ne bi trebalo da je daleko jer su i MO i ME na uglovima kao i ME dispozitor. Mozda je negde blizu neke bolnice jer SA vlada i 6. Nadjite jos sta je sve 6. Moze biti i negde gde se odlazu stare stvari, neko stovariste, smetliste, a blizu vodenog izvora. Ukoliko je ovo uopste relvantna karta (opravdano sumnjam da jeste), ne deluje kao da nije ziv i ispada da ce biti pronadjen. Severno od pozicije poslednjeg vidjanja ili severno od njegove kuce/stana.