Astrološke diskusije > Natalna astrologija

Natalna svastara

<< < (3/44) > >>

Cherry:
Meni je XI poprilično istaknuta (vladar Asc u XI, Sunce kao vladar XI u XI, Mars u XI znaku), i nemam aspiracije ka tome. Da se nađem slučajno u toj priči gurala bih sigurno dok god bi videla neki smisao, al deluje mi nekako uzaludno, ja sam pre za neke organizacije drugog tipa gde može nešto konkretno da se uradi..

Cor scorpii:

--- Citat: Cherry  Februar 14, 2013, 09:44:11 posle podne ---Meni je XI poprilično istaknuta (vladar Asc u XI, Sunce kao vladar XI u XI, Mars u XI znaku), i nemam aspiracije ka tome. Da se nađem slučajno u toj priči gurala bih sigurno dok god bi videla neki smisao, al deluje mi nekako uzaludno, ja sam pre za neke organizacije drugog tipa gde može nešto konkretno da se uradi..

--- Kraj citata ---

Khm,tebi je SU kao vladar 11. i VE dispozitor ipak u 12. znaku  :)

Buduci da je VE retro., ona se ne angazuje postojano u toj sferi a MA kontra sekte i peregrin u 11. je zapravo aflikcija.

Cherry:
Da, to stoji, ali verovatno bi se ispoljilo pre kao neuspešna angažovanost u tom smeru, nego kao nedostatak iste.
Čak i T kvadrat u promenljivim znacima bi mogao da donese tu društvenu angažovanost u neku ruku..

Htela sam zapravo reći da i kod mene i kod ovih nekoliko primera što imam (mada su u pitanju relativno mlađe osobe, pa ne znam šta će biti sa njima nadalje) je više otišlo u smeru te kuće kao kuće prijatelja, i nekoj sklonosti ka organizovanju ili menadžeskim nekim karijerama..pre nego rad u nevladinim organizacijama ili humanitarni rad.

LadyInRed:
Mene recimo jako privlaci rad u tim humanitarnim organizacijama cak sam jedno vreme bila u fazonu ako ne budem imala porodicu da idem u Afriku ili tamo gde vec treba da radim za Crveni krst. A kao mladja sam se jedno vreme tripovala da budem monahinja , ali sam skontala da je zalosno sa ovim mojim fizickim karakteristikama da to uradim jer ne bih ispostovala date mi kvalitete. Mada usrecise me  mnogo  :D . Elem, i dalje imam tu potrebu da ako ikada budem bila u mogucnosti ucestvujem u takvim nekim organizacijama ili tome slicno. Npr. emisija Radna akcija mi je uzasno privlacna jer bih onda spojila svoju profesiju sa humanim nekim ciljevima.

Astroloski ne znam bas da objasnim. Mozda je je Venera kao profesionalni signifikator u 11. kuci :hm:

Cherry:
Ma mislim ja sam humanitarac što smirujem ove ljude što mi se očajni javljaju da im pogledam u horoskop, nema da prođe 15 dana a da ne moram nekog iz šire porodice i prijatelja da smirujem i to na humanitarnoj bazi, tako da sam svoje odradila i odrađujem :)

Setih se nekog ko je stvarno dobar primer, Milinko sa facebook-a, ne znam da li ste upućeni. Čovek ide po Srbiji i ostavlja poklone.

I Katarina Rebrača je zanimljiva kao šatro humanitarac..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju