Posebna pravila koja se odnose na aktivno učestvovanje u radu Foruma

  • 0 Odgovora
  • 4879 Pregleda
*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Posebna pravila koja se odnose na aktivno učestvovanje u radu Foruma
« poslato: Decembar 04, 2012, 02:51:36 posle podne »
POSEBNA PRAVILA KOJA SE ODNOSE NA AKTIVNO UČESTVOVANJE U RADU FORUMA

Članovi koji žele da aktivno učestvuju u radu Foruma (da pokreću teme i objavljuju odgovore na već pokrenute teme), pre objavljivanja svojih tekstova i drugih sadržaja, moraju dobiti odobrenje administracije Foruma.

Da bi član Foruma dobio navedeno odobrenje, neophodno je da Globalnom moderatoru Foruma (korisnik Natasa), putem privatne ili email poruke, pošalje određene informacije o sebi (ime i prezime, email adresu, link do Facebook profila ili broj telefona na koji može biti kontaktiran, informacije o prethodnom astrološkom iskustvu i poznavanju tradicionalne astrologije). Nakon što član dobije odobrenje, biće uvršten na "Listu članova koji mogu aktivno da učestvuju u radu Foruma". Molimo vas da navedene podatke ne objavljujete javno, na Forumu.

Da biste dobili odobrenje za aktivno učestvovanje u radu Foruma, nije neophodno da budete iskusan astrolog ili poznavalac tradicionalne astrologije. Dovoljno je da poznajete osnovne astrološke pojmove, kao i odnos između tradicionalne i moderne astrologije. Vaše učestvovanje u radu Foruma može se sastojati i iz postavljanja pitanja u vezi sa nedoumicama sa kojima se susrećete u izučavanju tradicionalne astrologije, ili vežbanju na primerima koji su, u tu svrhu, postavljeni na Forumu. Potrebno je samo da se predstavite Globalnom moderatoru i da prihvatite način rada koji postoji na Forumu, odnosno da poštujete uputstva administracije Foruma.

Ukoliko ne želite da otkrijete navedene informacije o svom identitetu, molimo vas da ne pokrećete nove teme i ne objavljujete odgovore na već pokrenute teme, već da se ograničite na pretraživanje Foruma, pregled i čitanje postojećih tema, komunikaciju sa administracijom i članovima Foruma putem privatnih poruka itd.
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com