Možemo i o mojoj vjeri, nije problem, ali šta postižemo time, da sam vjernik sto vjerujem, da sam u zabludi, naivan, zaveden, preobraćen, šta god može od toga ispasti već, ali to nije tema ove priče, niti mog dolaska ovdje ako ste me tako shvatili. Ili ne dao Bog da vas nešto učim, kritikujem, smaram, namećem, sve se bojim nema vecih budala od mene koji to pokusavaju, a vi preceg posla da se i sa mnom pozabavite. Nepristojno je, što moje kad bi tako htio, što vaše da mi sada dajete lekcije o Crkvi, učenju, poklapanju, preklapanju, vadjanju konteksta, 40 dana, Venera retrogradna itd.
Priča je o tome ko je dao Astrologiju, a mozemo kasnije i o Crkvi Pravoslavnoj iz onoga koliko malo o tome znam, na raspolaganju sam iako je licno, intima najdublja jednog covjeka ma kakva da je.
Od svih ljudi koje poznajem u astrologiji (a ne znam ih nesto puno), jedino TA i ja, tvrdimo da je ona data Odozgo, da nije plod jednog čovjeka koji je nešto teoretisao, premišljao uprtog pogleda u nebo, nego da mu je saopšteno. Čim je sam ne bih mogao izmisliti, vala ne bi niko pa sam morao priznati da nije od covjekovog svetovnog genija, jelte. Nadilazi čovjeka, bez obzira što nije nastala u jednom času, nego vijekovima dopunjavana.
I tu dolazimo do nekakve rajske astrologije. Dakle, vi kao TA vjerujete u andjele koji prenose znanje, ako se ne varam? Ti andjeli po svim relevantnim religioznim misliocima jesu pali andjeli koji su ukrali to nesto iz raja i donijeli na zemlju ali su pozeljeli da se ozene kao divovi sa zenama, i jos ponesto zavedeni zemaljskim, kaze predanje, i zbog toga su procerani u ad.
Pa i ova dva iz islamske mitologije, Harut i Marut, za koja reče Nataša da nisu pali andjeli, a ja nadjoh da su na kraju kaznjeni sto su ljude naucili da vračaju iako su govorili na pocetku ljudima ne vjerujte u nas mi smo tu da vas kusamo... i vise u Vavilonu iznad bunara, poslije ocerani u pakao, tandara manadar broc.
Dakle, ko je počeo ovu zbrku, ljepotu, smisleno, zabludu što se zove Astrologija?
Na pitanje kako radim kao "satanista" tu astrologiju, UR, NE, PL, pa tako što mi fercera! Neka je ludak najveći od svih astrologa zvani Krouli medju prvim koristio UR, NE i PL i ko zna jos ko ludji od njega, oni za mene nemaju pojma o modernoj psiholoskoj astrologiji! A i nemam neki otklon presudan iako se zgražavam, ako su drugi demoni iz Enohovog apokrifa Barakel, Kokabil, Azazel zvani lucifer i ko zna koliko njih jos, isti, veći, mudriji od ovih ludaka 20 vijeka, samo sto eto nisu lupetali kao Krouli i ekipa, pa oni nisu satanisti a oni jesu... Kako god se okrenes, dupe je pozadi...
Palo je palo, demonsko je demonsko, ako prihvatimo da je Astrologija od prognanih, neshvacenih, tajnih, umisljenih, malkice skrenutih andjela, onda su svi astrolozi svih vremena vjestice, satanisti, pa sad na kom nivou smijesno malom ili rade talismane i vracaju igrajuci uz vatrenu vodu oko totema nebitno...Ili magiju zovu magijom a ne znaju sta je magija jer magija nije magija no je magija i ovi nisu imali kud pa je proglasili da je magicna zato sto je magicna??!
Ili nisu? E zbog toga pitam vas, vaše knjige, iskustva. Zbog toga sam tu. I jos jedno bih zamolio ako je ikako moguce, da preskocimo rasplinjavanje, tema je Vavilon ako je on Prvi kada se nebesa otvaraju i kada andjeli lete u niskom letu, padaju, bacaju pamflete desant na Drvar samo sto nije poceo, kad u jednom proglasu, podjela sfera, ahtung.
Ako bas nekog interesuje to moje UR, NE, PL to smo Natasa i ja davno pisali, mozemo opet, ali da budemo usredsrijedjeni na Vavilon ako je moguce, da se ne rasplinjvamo ako se slazete, pa cemo onda i o toj mojoj ili svacijoj UR, NE, PL, astrologiji ako je toliki neizdrž:
http://www.astro-art.net/forum_old/topic-2880.htmlU Pravoslavlju Amfilohije jednom pričao iz Knjige o Jovu, o Mazarotu da se pominje kao Astrologija. Episkop Danilo je napisao da su zvjezdoznanci bili mudri ljudi koji su gledali u zvijezde i najavili Hrista!...i to je sve sto sam pronasao u Pravolavlju a da koliko toliko direktno ne optuzuje Astrologiju?....Sve ostalo, vam je vec poznato.