Dosta dobro Cor. Nemojte se razocarati onim sto cu izneti, ali oboje ste negde prepoznali sustinu iako ste je obukli u konvencionalnu odecu. Ovo je natal Ajlin Vornos, serijskog ubice sedam muskaraca, cuveni kriminalisticki slucaj znacajan po mnogo cemu za istoriju ove nauke.
Ova zena je simbol socijalnog dna u svakom smislu te reci. Neverovatan slucaj. Majka ju je rano rodila, otac joj je skoncao u zatvoru zbog ubistva i pedofilije sve sa dijagnozom sizofrenije. Nju i brata usvajaju majcini roditelji, deda je seksualno zlostavlja, a ona vec sa 14 godina krece u prodaju seksualnih usluga. Skolu nije zavrsila, nikada nije imala nikakvo zdravstveno ili socijalno osiguranje, zivela je od prostitucije na autoputevima, sa kim stigne, gde stigne. Mrzela je muskarce do ontoloske srzi (simbolika Aq, znaka naspram solarnog) i jedina veza koju je ostvarila bila je veza sa muskobanjastom i agresivno ruznom zenom. Ubila je sedmoricu svojih musterija u afektu i, onoliko koliko sam istrazivala ovu pricu, ona je po svim opisima bila tezak kolerik i dusevnjak. Cini se da MA na uglu, sve tako egzaltiran, prica glavnu pricu o njenom nemoralu, pobuni, sudbini koja joj ni na jmanju sansu nije pruzila. Gledala sam i intervjuje koje je dala u zatvoru, momenta u kojima iz, naizgled mirnog i neznog stanja, prelazi u zver. MO se odvaja od JU i VE i ide ka tom MA. VE vlada 12. i 5. Sama VE losa. Simbolika venerijanskih polja u najgoroj manifestaciji i sticaju. MA u 7. mrznja prema suprotnom polu skupa sa ME i fortuna u Aq (oponent tradicionalnom, muskom SO). Prenatalni sizigijum od 25.2.1956. u 8.41.35. pm, asc ciklusa postavlja tacno na vrh njenog natalnog 5. a njen vladar i njena fortuna padaju u 5. sizigijuma. Scenario mrznje i pobune preko znacenja 5. kuce u manifestaciji. Ima ovde mnogo toga jos, ali taj MA na uglu kao da je izneo prvu i poslednju rec u vezi sa ovom ljudskom sudbinom.
Ona je dokaz da se od sudbine ne moze pobeci, da je nasledje sve i svja, da je genetska kombinacija koja nas definise od prvog znacaja. Otac joj bio poptuno defektna i bolesna licnost, deda po majci takodje. Umrla je u 47. godini zivota, u zatvoru, posle izvrsenja smrtne kazne za sedmostruko ubistvo. Bas kao i otac joj.
Kako bi ovakve porodicne okolnosti objasnili? Takodje, kako napraviti razliku izmedju feministikinje intelektualke i socijalnog luzera. Zasto ovo SO na mc-u nije izvuklo stvar i zasto 9. nije mogla da se manifestuje kroz pubunu na intelektualnom nivou? Da, vladar 9.SA je ovakav ili onakav, ali ja mogu dati primere i gorih natala, a ni priblizno ovako fatalnih sudbina. Ovo su vise moje konstatacije nego pitanja upucena vama. Sve vise mi se cini da je prethodni kontekst nophodan za pravo usmeravanje astroloskih faktora i da isto unapred nije moguce, jer natal nije nista drugo do vremenski trenutak zamrznut u jednoj vremenskoj tacki koji se jednako odnosi na sve rodjeno u tom trenutku. Od nikle mladice u zemlji, preko psa do coveka. Kontekst je zato preduslov svih uslova za i interpretaciju. Namerno sam ovako iznela slucaj da bih ovo docarala.