Istina, MO problematicno ide ka 180 sa SA u znaku svog detrimenta, skupa sa MA preko antiscije na SA. Ipak, VE kulminira, a ona je nedavno izasla iz aplikacije ka SA i ta VE moze znaciti, ili da ce sve na kraju brzo proci (u kardinalnom je znaku), ili da nece biti vecih i ozbiljnijih sukoba, ili da ce se relativno lako spomenik i skinuti, pomeriti negde jer je VE iz kardinalne 7. (7. kao novo stanje stvari, naspram sadasnjeg koje reprezentuje asc) u kardinalnoj 10. (naslov price, prva stvar). MO bi mogao predstavljati pobunjene Albance jer vlada 7. od 10. (formalna vlast) i ova opozicija govori o sukobu i njihovoj egzaltiranoj tvrdoglavosti (MO u Ta). Bice i podmetacina (MA preko antiscije) ili cudnih insinuacija, ali zbog kulminirajuce VE verujem da ce na kraju sve proci prema planu vlasti.
Cujem juce da su MUP-ovi specijalci okruzili spomenik i nikome ne daju da pridje. Pricaju po Tviteru da ni Albanaca nema za sada i da su se primirili, mada poznajuci taj narod, oni se nikada ni ne kurce dok ne osiguraju pouzdanu zaledjinu. Ta zaledjina bi mogla biti prikazana ili vladarem 12. (podrivaci u najopstijem smislu reci), ili 9. (12. 0d 10. i esencijalna 9.), ili cak 5. (2. od 4. podrska opoziciji). Te uloge nose JU i SO. JU je r povezan sa ME i SO preko aplikacije, ali ME i SO su pod dispozicijom SA koji simbolizuje drzavnu vlast tako da mi MO nesto nema narocit oslonac ovde, mada je sam vrlo snazan.