Iznajmljivanje i kupoprodaja

  • 0 Odgovora
  • 4191 Pregleda
*

Van mreže Nataša

  • *****
  • 1570
    • www.tradicionalnaastrologija.com
Iznajmljivanje i kupoprodaja
« poslato: Novembar 28, 2012, 09:51:04 pre podne »
evo, najkrace, prvih pravila karti dogadjaja i pitanja u vezi sa iznajmljivanjem nekretnina koja se principijelno razlikuju od poznijih po tome sto asc pripada istovremeno stvari/nekretnini u predmetu dogadjaja/pitanja i aktivnoj ugovornoj strani istovremeno dok dsc odlazi na vlasnika stvari u pitanju, mc simbolizuje cenu, ic krajnji ishod posla. MO poslednja separacija, takodje, ukazuje na aktivnu stranu, onu koja stvar trazi, prva aplikacija vlasnika, s tim sto priroda ovih planeta u celini daje opstu sliku celog posla u negativnom ili pozitivnom svetlu. Malefik na ascendentu trenutka sklapanja ugovora, oglasavanja, citanja oglasa, direktnog pitanja itd. simbolizuje lose namere onoga ko unajmljuje, stetu sa njegove strane, prekid ugovora sa njegove strane itd.  Aflikovan zapadni ugao simbolizuje isto ovo, ali od strane vlasnika stvari u pitanju. Malefik na vrhu karte jeste znak nerealne cene, lose procene zakupca u vezi sa pravom vrednoscu stvari ili "prljavog posla" kao pravog motiva iza formalnog kupoprodajnog ugovora. Aflikcija se narocito sagledava kroz blizinu ME i SO na nekom od vrhova, spaljenih vladara ose horizonta, MO u tamnoj fazi i sl. Naravno, MA i SA, po osnovnoj maleficnoj prirodi, sugerisu isto dok benefici stvar poboljsavaju i ubrzavaju.

Kod kupovine neke stvari najbolje je gledati samo MO gde njegova separacija simbolizuje prodavca, aplikacija kupca, a sam MO stvar u pitanju. Malefik koji blisko aflikuje MO ili planetu koja je u istom znaku kao i MO, oznacava los posao za onoga u cijem se dostojanstvu MO ili planeta nalaze od domicila do termina. Jednako tako strane se mogu procenjivati uobicajeno prema uglovima gde je asc mesto kupca, dsc prodavca, mc cene, a ic robe.

Ukoliko MO pozicija raste na epiciklu u trenutku pocetka posla ili isti pada u znake od Aq do Ca, kupac ce kupiti robu vanrednog kvaliteta. Ukoliko MO pada prema epiciklu ili prelazi u juznu latitudu ili deklinaciju, ili se nalazi u podrucju od Le do Co, onda je to znak da ce cena robe uskoro pasti, odnosno, da ce eventualno cenjkanje, ukoliko se kupac u isto upusti, uroditi plodom.
 
« Poslednja izmena: Novembar 28, 2012, 10:05:11 pre podne od strane Natasa »
astrološki tekstovi, izrada horoskopa, škola astrologije
www.tradicionalnaastrologija.com